maandag 29 juli 2019

Statafel olievat

Statafel olievat

Haal vandaag nog die nieuwe Statafel in huis. Bestel eenvoudig en snel online. Scoor nu woonartikelen met extra korting over het gehele assortiment. Bekijk de deals in onze webshop of winkel!


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Gemaakt van een gaaf olievat , met een unieke oude kabelhaspelschijf als blad.


We gebruiken hiervoor een kabelhaspelschijf van 80cm diameter. Het kabelhaspelblad is gemonteerd op het olievat door middel van stalen pootjes van gebogen blauwstaal, vast gemaakt met stoere. Original Re- used Metal Standing Table.


The waste idea of We Fantasy with pleasure is all about using what is on the planet. We try to get this done with every product we put on the market. The Metal drums rums are such a product.


Statafel met houten beuken blank gelakt blad met een doorsnede van cm. Vat heeft hoogte van 87cm en. Barrelkings levert olievaten voor uw plezier. Prullenbakken, barbecues, statafels etc. Wij zijn in staat om kleine en grote orders te doen.


Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout. Onze olievat statafels zijn inmiddels een begrip in heel Nederland en zelfs in België staan de statafels te pronken bij diverse bedrijven, verenigingen en horeca gelegenheden. Wijnvat statafels kunnen in de zomer prima gebruikt worden bij een barbecue, een personeelsfeest of ander gezellig feestje in de buitenlucht.


De wijnvat statafels zien er stoer en authentiek uit en zijn daarnaast eenvoudig in gebruik. In de webshop van Barrel Atelier kun je kiezen uit verschillende uitvoeringen en verschillende maten statafels. We hebben twee verschillende groottes, namelijk de 200L en 60L variant. Stuur ons jouw logo en wij zorgen ervoor dat jij binnenkort ook bent voorzien van een olievat ter decoratie! Lekker hangen aan een olievat statafel Onze statafels van olievaten zijn perfect toe te passen op een beursstand.


Te koop statafel van olievat met douglas houten blad of een houten kabelhaspel blad. Prijs per stuk €10- bij afname van o. Nieuw Ophalen of Verzenden. Alleen dit weekend met extra kassakorting op alles! Meer dan 1leuke woonwinkels.


Bezoek Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Ruim assortiment online bestellen! Koop nu en verfraaien van uw huis! Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee. Wij maken prachtige statafels van olievaten.


Statafel olievat

Fantastische statafel uit onze barrel line. Gebouwd met een onderstel als olievat. Het indsutriële design met het olievat past helemaal bij deze tijd en geeft daardoor een robuuste en chique uitstraling. Met deze kleurrijke statafel olievat creëert u een vrolijke gezellige sfeer voor uw feest. De statafel olievat graffiti is ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld een.


Leverbaar met (full color) logo op het vat en in iedere gewenste kleur! Olievat Statafels gemaakt van nieuwe vaten. Deze industriële statafels geven een leuke sfeer aan uw inrichting.


De olievaten zijn voorzien van een stevig houten tafelblad en blijven goed op de plek staan. Deze statafel olievat met houten blad is van geleefde kwaliteit. Afhalen kan in Ospel Bezorgen: – euro per km.


Ron vierkant of zeskantig, met een blad van beuken, kunststof of aluminium, bij ons kunt u de exacte statafel of klapstoel huren die u zoekt. Altijd een verassend aanbod.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts