dinsdag 6 augustus 2019

Lokdoos mieren

Alle mierenlokdozen op beslist. Bestel snel jouw ongediertebestrijding. Meerdere aanbieders en soorten. Vind Ongediertebestrijding online. Het grootste online winkelcentrum.


Lokdoos mieren

Zonder tijd te verliezen: aanbiedingen ontdekken en direct zonder registratie aanvragen. Gemakkelijk gebruikte machines op onze marktplaats kopen - grote keuze! Het ziet er zwart uit van de mieren bij ons in de keuken. Kan iemand mij een tip geven hoe ik mieren wegkrijg zonder ze te doden. Per ruimte is lokdoos voldoende, plaats bij grote overlast lokdozen.


Als er een week lang geen mieren worden waargenomen kan de lokdoos worden verwijderd. Daarnaast zijn ook mierenkorrels te verkrijgen. Met de HomeGard Mieren Lokdoos is het mogelijk thuis een bestrijding uit te voeren op professioneel niveau voor een fractie van de prijs! Plaats de lokdoos op de sporen, op de plek waar mieren binnenkomen of bij de nestingangen.


Lokdoos mieren

Het product niet in direct. Een lokdoos bevat doorgaans gif en een lokstof en is dus niet altijd geschikt voor het gebruik in de buurt van honden. Meer informatie over lokdozen lees je in mijn artikel Een lokdoos tegen mieren kopen en gebruiken. De meeste mierensprays bevatten gif en zijn dus giftig voor honden.


Verwijder de folie om de lokdoos en open deze door de vier lipjes af te breken. De lokdoos bevat zoete lokstoffen die de mieren aantrekken. Bescherm de lokdozen tegen zonlicht en vocht. Bestrijdt mieren en hun nesten in huis.


Zo wordt het nest integraal vernietigd. Bevat spinosa een actieve stof van natuurlijke oorsprong afkomstig van een bodembacterie. Ik help jou een lokdoos tegen mieren kopen en deze op de juiste manier te gebruiken.


Het juiste gebruik van een lokdoos tegen mieren. Ga nu de strijd aan met mieren op professioneel niveau met deze mierendozen. Dit middel is voor het binnenshuis bestrijden van mieren , zoals de Faraomier en Argentijnse plaagmier. Pokon Tegen Mieren Lokdoos bestrijdt effectief mieren en hun nesten in en rondom je huis. Mieren worden aangetrokken door een suikerachtige gel in de lokdoos.


Lokdoos mieren

De gel met de actieve stof spinosad wordt door de werksters in het nest meegenomen om de mierenkolonie ermee te voeden. Een lokdoos voor mieren is een bekend middel om mieren te verwijderen uit je tuin. De oplossing is vaak tijdelijk.


De doos lokt mieren en door een giftige stof in de doos gaan de mieren dood. Op zoek naar een Mieren Lokdoos ? Lokdozen koop je eenvoudig online bij bol. Eindelijk een lokdoos die goed werkt.


Na drie dagen liggen er tientallen dode mieren rond het nest. Dat heb met geen enkele poeder of lokdoos eerder gezien. De effectieve manier van mieren bestrijden in en rondom huis. Wanneer de eerste dode mieren aanwezig zijn, zullen deze worden meegenomen naar het nest waar ze opgegeten worden door andere mieren. Hierdoor wordt het gehele nest effectief bestreden.


Ideaal voor: keuken, woonkamer, terras, enz! Werkzame stof: Spinosad Advies: lokdoosje per. Zet de lokdozen neer op plekken in huis waar je mieren hebt gespot of buiten op een harde ondergrond. De stof nemen mieren ook mee terug in het nest waardoor direct het hele nest bestreden wordt.


Wanneer de werkzaamheid na enkele weken terugloopt en er nog steeds mieren gezien worden dient u de lokdoos te vervangen. De bestrijding duurt meestal tot weken. Wij raden aan de lokdoos pas te verwijderen als u helemaal geen mieren meer ziet.


Word je helemaal onder de voet gelopen door de mieren dan is verdrijven misschien niet meer genoeg en zul je de mier moeten gaan bestrijden. Hierbij hoef je niet meteen naar de chemische middelen te grijpen. Er zijn diverse milieuvriendelijke alternatieven. Een mieren lokdoos klinkt onschadelijk, maar is voor mens en milieu af te raden.


Mieren kan men ook bestrijden door gist te mengen met appelstroop en dit op de looppaadjes van de mieren te leggen. Het best kan men dit mengsel op enkele kroonkurken op diverse plaatsen in huis leggen. Het is niet giftig en dus ongevaarlijk voor huisdieren en. De lokstof in de doos werkt tot maanden lang Voor 16.


Biocide-producten voorzichtig gebruiken. Voor gebruik altijd het etiket en de productinformatie lezen. De mieren eten hier van en slepen het ook mee het nest in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts