maandag 26 augustus 2019

Warmtewisselaar voor zwembad

Producten voor aandrijftechniek uit voorraad leverbaar. Bij ons ben je verzekerd van een optimaal functionerende koeler voor jou toepassing. Bestel je warmtewisselaar hier. De verwarming van het water gebeurt door het apparaat zelf.


Elektrische warmtewisselaars worden eigenlijk alleen in kleine zwembaden gebruikt omdat ze veel elektriciteit verbruiken. Vanwege de hoge elektriciteitskosten zijn ze voor consumententoepassingen dus eigenlijk niet geschikt voor de grotere zwembaden. Welke warmtewisselaar voor mijn zwembad ? Een warmtewisselaar moet krachtiger zijn dan de warmtebron die u gebruikt.


Voor een centrale verwarming van kW hebt u dus een warmtewisselaar van kW nodig. Hoe werkt een warmtewisselaar ? Het vermogen van de warmtebron en warmtewisselaar hangt af van hoeveel uur per dag de warmtebron functioneert. Bij het selecteren van een warmtewisselaar voor een zwembad is het belangrijk het juiste materiaal te kiezen.


Warmtewisselaar voor zwembad

Zwembadwater met chloor kan standaard RVS aantasten, vooral als de concentratie erg hoog is. In de meeste gevallen is de levensduur van standaard gesoldeerde warmtewisselaars daardoor vrij beperkt. Je zwembad verwarmen met een warmtewisselaar. Eén van de snelste manieren om je zwembad te verwarmen is door gebruik te maken van een warmtewisselaar. In een warmtewisselaar komen je zwembadwater en warmte samen.


De overdracht van warmte op het water gaat razendsnel. In dit type zwembadverwarming komt het water van de boiler en het water van het zwembad dus samen. Je kunt een zwembad warmtewisselaar vergelijken met de radiator in je huis.


Verwarm uw zwembad met een warmtewisselaar ! Vooral als u het hele jaar door gebruik wilt maken van uw zwembad , is een warmtewisselaar de ideale oplossing. En bij Azalp bestelt u een warmtewisselaar voor elk type zwembad van het kwaliteitsmerk Zodiac. Stuk voor stuk voor gunstige online prijzen. Bij een warmtewisselaar via een CV installatie is het vermogen bepalend voor de snelheid dat uw water wil laten opwarmen.


Niet persé het grote van uw zwembad. Maar hoe meer vermogen hoe vlugger het water warm zal zijn. Voor een zwembad heb je een warmtewisselaar nodig om de temperatuur te regelen. Ik wou berekenen hoe lang het zou duren om heel het zwembad op te warmen met bv graden. Overweeg absoluut het aanschaffen van een warmtewisselaar voor het verwarmen van een zwembad , het scheelt enorm in de kosten ondanks de tamelijk hoge aanschafprijs.


De capaciteit van de warmtewisselaar moet steeds groter zijn dan die van de ketel. Op die manier kan alle warmte die de ketel produceert moeiteloos worden afgevoerd. Wanneer dat niet het geval is, zal de ketel steeds aan en uit schakelen.


Bent u op zoek naar een warmtewisselaar voor uw zwembad ? Zwemland levert warmtewisselaars voor uw zwembad uit voorraad. Werking warmtepompen voor zwembaden. Voor het verwarmen van zwembaden wordt meestal gekozen voor een warmtepomp op basis van lucht en water (lucht-water warmtepomp). Bij dit type warmtepomp wordt de warmte uit de omgevingslucht aangewend om het water op te warmen.


Dit gebeurt via een warmtewisselaar. Voor warmtewisselaars in zwembaden is het van groot belang dat wordt gekozen voor de juiste materialen en mogelijkheden. AFA-Aalsmeer kan u hierover adviseren en biedt volop oplossingen. De warmtewisselaars voor zwembaden worden geproduceerd in ons ruime machinepark en kunnen naar wens worden aangepast. Warmtewisselaar voor je zwembad Om je zwembad te verwarmen zijn er veel methoden beschikbaar.


Je kan kiezen voor allerlei manieren om het hele jaar door een frisse duik te kunnen nemen in je zwembad dat op een aangename temperatuur is verwarmd. Met een warmtewisselaar is het mogelijk om het water in uw zwembad snel te verwarmen tot een aangename temperatuur. U kunt hierbij gebruik maken van een centrale verwarmingsinstallatie zoals een zonnepaneel of een warmtepomp.


Warmtewisselaar voor zwembad

Het te verwarmen water en het reeds door de centrale verwarming verwarmde water komen samen in de warmtewisselaar. Zo kan de warmte van bijvoorbeeld je boiler of cv door middel van een warmtewisselaar naar je zwembad worden gestuurd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts