vrijdag 2 augustus 2019

Takkenschaar telescoop

Takkenschaar telescoop

Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Voordelig besteld en snel in huis! Vind wolf garten onderdelen.


Green Arrow Takkenschaar - Telescoop 3-Traps AluminiumDeze 3-traps Takkenschaar van Green Arrow is speciaal voor het moeiteloos snoeien van takken tot 45mm dik. De messen hebben een coating van teflon, dit maakt het reinigen super eenvoudig. De armen bevatten een anti slip handvat wat voor een betere grip zorgt. Een takkenschaar wordt gebruikt om dikke takken af te knippen. Door de lange stelen ontstaat een hefboom effect, waardoor dikkere takken afgeknipt kunnen worden zonder veel kracht te zetten.


Telescopische takkenscharen zijn uitschuifbaar, zodat je hoger hangende takken kunt bereiken zonder ladder. Hendrik Jan - Telescoop Takkenschaar Aambeeld - Max. Met een takkenschaar knip je moeiteloos dikke takken door.


Takkenschaar telescoop

Takkenscharen hebben lange stevige stelen waardoor je veel kracht kunt zetten. Ze knippen dikke takken op grote hoogtes, zonder dat je er een ladder bij hoeft te gebruiken. Door het hefboom-systeem behoudt hij zijn kracht.


Door de 2-in-1-functie takkenschaar en boomzaag voert u alle snij- en zaagwerken ook op moeilijk toegankelijke plaatsen in een handomdraai uit. Het robuuste trekkoord van nylon met dwarsgreep maakt een optimale krachtoverdracht mogelijk. Verzorg uw tuin vanaf nu met deze telescopische takkenschaar van tectake.


Door de takkenschaar ook goed schoon te maken houd je deze in perfecte conditie en heb je er extra lang plezier van. In het uitgebreide assortiment vind je het ideale tuingereedschap, passend bij jouw budget. Selecteer jouw favoriete takkenschaar uit de uitgebreide voorraad snoeimaterialen. Bij klein snoeiwerk kun je denken aan planten, bloemen en jonge bomen. Hiervoor gebruik je een kleine snoeischaar of takkenschaar.


Deze snoeischaren liggen stevig in de hand. Bovendien ga je hiermee heel precies te werk. Met dit tuingereedschap knip je dus exact de juiste takken weg. Dan kun je een telescopische takkenschaar. Wil je een takkenschaar kopen?


Takkenschaar telescoop

Bekend zijn de Gardena takkenschaar en de WOLF-Garten takkenschaar , maar er zijn meer merken. Let op het gewicht en of het een telescopische takkenschaar is of niet. Voor het snoeien van heel dikke takken koop je beter een takkenzaag (ook wel boomzaag of boomschaar genaamd). Bekijk alles met telescoop takkenschaar ! Boomscharen zijn ideaal voor bomen.


Met deze telescopische takkenschaar van Gardena kun je overal eenvoudig bijkomen. Tuinmeubelen, grasmaaiers. De steel van de Gardena Comfort 650BT is instelbaar van tot wel centimeter. De takkenschaar is geschikt voor jong hout met een maximale diameter van mm.


De perfecte snijresultaten komen tot stand met behulp van de precisiegeslepen messen met antikleefcoating. Op zoek naar een Telescopisch Takkenschaar ? Deze GAMMA voorbijsnijdende takkenschaar is geschikt voor het snoeien van dikke takken tot een doorsnede van 34mm. De messen van de takkenschaar hebben een mooie, rechte en scherpe snede doordat ze gemaakt zijn van hoge kwaliteit Skkoolstofstaal.


Wolf heeft eenvoudig en praktisch vormgegeven aluminium takkenscharen van zeer hoge kwaliteit die geschikt zijn voor een dikte tot wel mm! Voor zowel jong als zacht hout is een takkenschaar Wolf met papegaaienbek praktisch. Voor oud en stug hout is een Aambeeld Takkenschaar van Wolf een goed idee. Dan is een takkenschaar erg handig. Door de grotere bek en lange handgrepen kun je met meer kracht dikkere takken doorknippen.


Of ze nu boven je hoofd zitten of vlak bij de gron de takkenschaar zorgt voor extra snoeigemak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts