woensdag 7 augustus 2019

Rockwood keter

Rockwood keter

Altijd de laagste prijsgarantie. Binnen dagen gratis thuisbezorgd! Kees Smit altijd de laagste prijs! Tuinmeubelen In diverse materialen. Bekijk het assortiment online!


Profiteer van onze online kortingen! Ga voor de strakke look van houten panelen, maar zonder het onderhoud. De Rockwood opbergbox is gemaakt van kunststof, waardoor deze weerbestendig is. Het deksel is voorzien van gasveren voor eenvoudige opening.


De extra grote opbergbox biedt zitplaatsen aan twee volwassenen en heeft een capaciteit van 5liter. De kussenbox Rockwood van Keter is gemaakt van kunststof en aluminium en is regenwaterdicht. Je kan de box dus buiten laten staan zonder dat de inhoud nat wordt. De box is stevig genoeg om zitruimte voor personen toe te laten.


Deze Rockwood opbergbox van Keter is gemaakt van duurzaam materiaal en heeft een hout uitstraling. Dankzij de deksel met gasveren gaat de box automatisch open. Het duurzame materiaal waarvan de box gemaakt is, heeft een ventilerende werking en is waterdicht.


Daarnaast is de Keter Rockwood opbergbox erg mooi vormgegeven. Eigenschappen Keter Rockwood opbergbox De Keter Rockwood opbergbox is gemaakt van een kunststof en heeft een houtstructuur. De opberg box heeft een volume van 5Liter. Door dit grote volume is de Rockwood Box de perfecte opberg box voor u lounge set kussens of andere tuin benodigdheden. Naast een opberg box is dit item ook te gebruiken als bankje.


Get the sleek look of wood panels without any of the maintenance. The Rockwood Deck Box combines a chic wood-paneled look with durable resin construction, providing style as well as full weather resistance. Deze Keter opbergbox is gemaakt van weersbestendig plastic en houdt al je.


Een grote kunststof opbergbox van Keter kopen? Keter produceert hoogwaardige kunststof outdoor opbergoplossingen in verschillende stijlen en maten. Keuze uit meer dan opbergkisten! Voor de laagste prijs op Beslist. Kies uit producten vanaf € 260.


Het merk Keter staat dan ook bekend om zijn kwaliteit en het gebruik hoogwaardige materialen, waardoor ze hun producten in meer dan landen over de hele wereld verkopen. De Keter Opbergbox ROCKWOOD heeft een modern hout design en is zowel binnen als buiten te gebruiken door het kunststof materiaal. Berg eenvoudig speelgoe tuinkussens of tuinspullen op in deze ruime opbergbox met stevig deksel en gasveren om de deksel gemakkelijk te sluiten. Deze opbergbox heeft een goede draagkracht, waardoor er twee personen. Met deze cookies kunnen wij en derden jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen.


Het lijkt alsof men nooit genoeg ruimte heeft voor gereedschap, oude dingen, en grote items. Keter levert een scala aan opslag oplossingen die niet alleen opslagruimte creëren, maar dat ook doen op een aantrekkelijke en aangename manier. Keter dekkisten zijn slechts enkele voorbeelden van uitstekende opbergproducten.


Rockwood keter

Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts