maandag 19 augustus 2019

Lounge tuin set

Lounge tuin set

Alles uit voorraad leverbaar! Tuinsets: Vraag uw korting aan. Altijd de laagste prijsgarantie. Bezoek ons in Amersfoort of Almelo of bestel online!


Iedere tuin of balkon is anders en vraagt om een eigen inrichting. Bij een grote tuin kun je gemakkelijk een grote tuin set plaatsen. Heb je maar een kleine tuin of terras, dan kies je waarschijnlijk liever voor een stijlvolle loungeset in een kleiner maatje.


Een loungeset kopen voor buiten is dan ook best lastig. Op zoek naar een loungeset? Vele aanbiedingen bij bol. Loungesets koop je eenvoudig online bij bol. Gratis retourneren dagen bedenktijd.


Je voegt als het ware het beste van twee werelden samen, een perfecte combinatie tussen een loungeset en een tuinset. In de categorie lounge dining set zijn er ook vele mogelijkheden qua kleuren en materialen te kiezen. Tuin loungesets voor urenlang lounge plezier.


Mooie loungesets die lekker zitten zorgen voor ultieme ontspanning in eigen huis. Naast lekker zitten is het natuurlijk leuk als de lounge set past bij de tuin en je verdere inrichting. Ook qua grootte moet je lounge set passen. Bij een meer goedkope tuinset heb je dus eerder kans op doorzitplekken of kleurveranderingen na verloop van tijd. Een meer luxe tuinset is de lounge dining set.


Lounge tuin set

Dit is een combinatie van een tuinset en een loungeset. Het heeft het comfort van een loungeset, maar heeft de hoge zit van een tuinset , waardoor je comfortabel kan dineren in de tuin. Je kunt met een lounge dining set niet alleen relaxed loungen, maar ook comfortabel dineren. Je zit namelijk iets meer rechtop.


Met een heerlijke loungeset wordt het de hele dag genieten in je tuin. Wij bieden het breedste lounge en tuinset assortiment van Nederland aan waar je onder andere een heerlijke loungebank in vindt. Onze producten zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en zijn een lust voor het oog. Tevens zijn de lounge sets geschikt voor binnen en buiten. Verder zijn de all weather kussens stevig van vorm en kleurvast.


Je kunt op onze sets comfortabel zitten, omdat de kussens warmte werend zijn. Dit houdt in dat de lounge kussens niet plakken bij warm weer. De kussen hoezen zijn afritsbaar en kunnen koud gewassen worden (30°C). Heeft u geen plek voor een hoek loungeset buiten, maar wilt u toch graag een bank hebben, dan is de chaise longue loungeset misschien wat voor u. Deze heeft aan de ene zijde een langer zitgedeelte.


Zodat u heerlijk met de voeten hoog kunt zitten. Ook zijn natuurlijk losse lounge elementen verkrijgbaar, om het geheel naar uw eigen smaak aan te. Bestel online of bezoek onze showrooms. Binnen dgn gratis thuisbezorg 2jr garantie!


Met de Jaru lounge dining set hoef je geen moeilijke keuze meer te maken tussen een dining set of een loungeset. Deze mooie en ruime lounge dining set heeft het allebei! Deze set is vervaardigd uit onderhoudsvrij aluminium met daaromheen weerbestendig wicker in de kleur organic grey, waardoor je het hele jaar kunt genieten van deze mooie lounge. Ze zijn er in vele soorten en maten en er zijn steeds meer materialen om uit te kiezen, zoals bamboe, wicker en natuurlijk hout. Lounge tuinmeubelen zorgen voor een heerlijke plek in de tuin.


Wanneer u loungesets bekijkt valt het op dat u uit allerlei verschillende materialen kunt kiezen. Door de verschillende voor- en nadelen van deze materialen is het lastig om hier de juiste keuze voor te maken. Ga zitten in één van onze comfortabele loungesets en.


Mondial Living San Marino lounge tuinset. Deze San Marino lounge tuinset is voorzien van een aluminium frame die niet kan gaan roesten tevens is het frame gepoedercoat zodat de kleur kras en kleur vaster is. Bent u op zoek naar een diningset?


Bij Kees Smit vindt u een groot assortiment diningsets van topkwaliteit tegen de laagste prijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts