woensdag 21 augustus 2019

Volckaert dongen vacatures

Solliciteer nu via StepStone. Bekijk duizenden vacatures van topwerkgevers. Plaats uw Jobaanbieding nu online. Word gevonden door Recruiters! Krijg nieuwe jobaanbiedingen.


Wij hebben leuke (bij)banen voor jou!

Altijd een restaurant bij jou in de buurt. Ook elke dag fluitend naar je werk? Contact ons voor een baan die bij jou past! Pak je kans en solliciteer nu. Werken en leren bij Volckaert.


Volckaert richt zich op ouderenzorg en heeft drie locaties in Oosterhout en een grote locatie plus een hospice in Dongen. Iedere locatie heeft een eigen karakter. Welkom bij Volckaert , een organisatie voor cliënten met een complexe zorgvraag met drie locaties in Oosterhout en twee in Dongen.

Op onze locaties kunt u wonen met onder andere dementie of lichamelijke aandoeningen, maar ook kortdurend verblijven of revalideren is mogelijk. Vacatures volckaert in Dongen. Beste werkgevers in Dongen. Fulltime baan, parttime baan, tijdelijke baan.


Volckaert is een organisatie voor ouderenzorg met drie locaties in Oosterhout en twee in Dongen. Er wonen 5cliënten bij Volckaert. Daarnaast zijn er circa 3extramurale cliënten en heeft de organisatie ongeveer 8medewerkers. Koploper Volckaert is één van de koplopers in het landelijke programma ‘Waardigheid en trots’.


Volckaert biedt waar nodig begeleiding, zorg en comfortdiensten aan. U maakt hierin uw eigen keuzes, die passen bij uw zorgvraag en budget. In het verleden zijn vacatures ingevuld van Stichting Volckaert. Net: werken en leren in zorg en welzijn.


Nederland en in het buitenland. Zorgorganisatie Volckaert heeft begin deze week een wel heel speciale vacature gepubliceerd. Als zorgmedewerker kun je bij Volckaert een bijzonder duo gaan vormen: namelijk met een contacthond. Binnenkort start Volckaert met het inzetten van de contacthond op afdeling Rozenhof op locatie Dongepark in Dongen , een afdeling voor cliënten met.


Vind de job van je dromen op StepStone en solliciteer in enkele kliks. Ik zoek een andere baan omdat ik helaas heel veel weekenden moet werken.

Ik begrijp dit wel maar ik ben nu op een leeftijd dat ik meer weekenden vrij wil zijn en dit helaas niet haalbaar is bij de volckaert is. Ik doe dit werk met alle plezier vind het erg fijn om met een team te werken. Benut uw professionele netwerk en vind een baan. Dagelijks nieuwe vacatures in Volckaert.


Dit houdt in dat je zorgt dat de horecagelegenheden binnen de locaties in Volckaert. Bij de gemeente Dongen zijn we graag klaar voor de toekomst. De inwoner staat bij ons centraal.


Wij zijn flexibel, enthousiast, ambitieus. Wij werken vraag-, proces- en resultaatgericht. We kijken door de bril van de buitenwereld naar onze producten en diensten, naar de beleids- en werkprocessen.


Ook op Dongepark - Volckaert valt wat te beleven!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts