dinsdag 13 augustus 2019

Loungebank bouwpakket

Betaalbare, Deense design banken. Bestel uw bank eenvoudig online. Vindt hier de Perfecte Bank voor u! Het bouwpakket loungebank steigerhout bestaat uit op maat gezaagd nieuw gedroogd steigerhout, schroeven en een duidelijke bouwtekening.


Zelf een loungebank maken is nog nooit zo makkelijk en voordelig geweest. De bank is zoveel als mogelijk blind geschroefd.

Doe-Het-Zelf bouwpakket loungebank gemaakt van oud of nieuw steigerhout. De zitting van de steigerhouten loungebank wordt als leidend gehouden, de armleuningen noemen we 20cm bree maar kunnen wat mm ers afwijken. De standaard loungebank heeft een zittingbreedte van 200cm, zo komt het geheel op 240cm. Steigerhouten loungebank bouwpakket , bestaande uit op maat gezaagde planken, schroeven en een montagehandleiding. De steigerhout bouwpakketten zijn complete pakketten met voorgezaagd hout, gebruiksaanwijzing en schroeven.


In de handleiding staat duidelijk omschreven hoe je het betreffende meubel in elkaar zet. Dit bouwpakket is op maat gezaagd om zelf een loungebank van douglashout te maken. Zeer stevig model, zelfdragende constructie, hangt niet aan schroeven.


Wordt geleverd inclusief bouwtekening en schroeven.

Het hout is gedroog geschaafd en daarna op maat gezaagd. Doe-het-zelf bouwpakket loungebank gemaakt van oud of nieuw steigerhout. In diversen lengtes verkrijgbaar (zie keuze module) het p. Nieuw Ophalen of Verzenden. De populaire steigerhouten loungebank bouwpakket wordt gemaakt in Nederland.


Dit betreft een maatwerk artikel, middels het keuzemenu kunt u de maat van de bank wijzigen. Als er een extra steun onder de bank komt is dit niet zichtbaar aan de voorkant, ziet er uit zoals op foto 3. Zoek naar lounge bank op de nieuwe KensaQ. Altijd de laagste prijsgarantie. Binnen dagen gratis thuisbezorgd!


Scoor nu woonartikelen met extra korting over het gehele assortiment. Bekijk de deals in onze webshop of winkel! Leuk bouwpakket voor een loungebank met diepe zitting! Het pakket bestaat uit op maat gezaagde planken van nieuw onbehandeld steigerhout is ruw, moet nog geschuurd worden, het gemakkelijkst gaat dit na montage, goed verzinkte schroeven en een bouwtekening. De brede leuningen geven de bank een stoer karakter.


Zoekt u een andere afmeting? Ga dan naar steigerhout op maat. Hoekbank set van steigerhout - bouwpakket. Bouwpakket loungebank Joost €7– €2300.

Het loungebank bouwpakket is verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen. Er is een iets goedkoper model tuinbank bouwpakket te koop met een standaard diepte van de bank en een XL loungebank met extra zitruimte. Die extra ruimte is belangrijk als je dikke kussens gaat gebruiken.


Hallo, welkom bij Villekula. Producent van handgemaakte tuinmeubels van steigerhout, tegen een aantrekkelijke prijs. Al onze producten worden met de hand en naar. Dit is een leuk bouwpakket voor een schitterende steigerhouten loungebank. Plantenbakken in etages, aardbeientoren van steigerplanken of pallethout.


Gebruik planken van een pallet om meubelen te maken, doe het zelf voorbeelden van pallethout als bouwmateriaal. Als je ongeveer een beeld hebt hoe de tuinbank er uit moet komen te zien, kun je opzoek gaan naar een geschikte steigerhouten loungebank tekening. Het is belangrijk dat je kiest voor een professionele bouwtekening uit een pakket (of los gemaakt door een ervaren klusser). Douglas loungebank voor een betaalbare prijs.


Wij bieden enkele loungebanken aan voor verschillende prijzen, zodat u een bank kunt uitkiezen die aansluit bij het budget dat u voor ogen heeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts