vrijdag 30 augustus 2019

Schuur met luifel

Bestel nu jouw Luifel eenvoudig online bij Obelink. Feedback Company beoordeeld met een 9. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Laat je inspireren door ons grote aanbod Metz.


Jij bepaalt hoe je betaalt!

Vandaag bestel morgen in huis. Ervaar het gemak van Wehkamp. Een tuinhuis met overkapping is gemakkelijk zelf op te bouwen. Standaard jaar garantie op uw tuinhuis met overkapping. Er zijn talloze tuinhuizen met overkapping, heeft u al een beeld in gedachten van uw ideale tuinhuis?


Neem dan eens een kijkje bij onze tuinhuizen met zadeldak, plat dak, of piramide dak. Tuinhuis met plat dak en overkapping. Steeds meer mensen kiezen voor een tuinhuis met overkapping met plat dak.

Het voordeel van een dergelijke blokhut met luifel met plat dak is dat u zowel bergruimte als een overdekt terras heeft. Een plat dak is goedkoper dan een punt dak. Een blokhut met luifel is over het algemeen niet dicht gemaakt aan de zijkanten en daarom iets minder beschut dan een volwaardige overkapping.


Houten schuur met inpandige luifel Overloon. Schuur Overloon is één van onze meest verkochte modellen. De schuur zoals hier afgebeeld is door de klant zelf geschilderd. De inpandige luifel is optioneel en alle andere opties zijn ook geheel naar uw wensen te realiseren. Schuur met luifel Duif heeft door de combinatie van zwarte wanden en (gedeeltelijk) witte kozijnen een prachtige uitstraling.


Hierdoor is het mogelijk de schuur later alsnog te isoleren. Bovendien heeft eikenhout een landelijk karakter en een sfeervolle uitstraling. Wij realiseren al jaren exclusieve eikenhouten kapschuren met luifels geheel op maat en naar de wens van de opdrachtgever.


U kiest de afmeting, het houtsoort en het dakmodel. De ene blokhut is klein en compact en is alleen uitgerust met een deur terwijl de andere blokhut juist weer van alle gemakken is voorzien en is uitgevoerd met een veranda en extra aanbouw. Bent u op zoek naar een blokhut met luifel of een blokhut met veranda?


Kijkt u dan eens tussen de prachtige houten blokhutten op deze pagina. Onze sfeervolle degelijke houten schuren staan door heel nederland!

Zoekt u ook een tuinschuur, veldschuur,. Hoekblokhutten met luifel én opbergruimte. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!


Bekijk meer ideeën over Luifel , Schuurdak en Tuinpaviljoen. Grote houten schuur met knikdak en inpandige luifel. Douglas raam- en deurkozijnen.


Bestel uw houten schuur op maat, helemaal zoals u dat wenst. Wij leveren alleen maar maatwerk en bouwen iedere schuur met overkapping op maat. Een houten garage met luifel of een schuur met overkapping wordt uitgevoerd in de afmeting en vorm zoals u voor ogen heeft. Een heater zorgt voor veel warmte en maakt het mogelijk om zelfs in de winter nog van uw tuinhuis met luifel te genieten.


Vergroten van het tuinhuis door het toevoegen van een luifel. Heeft u ruimte in de tuin voor een houten tuinhuis maar wilt u toch dat open gevoel houden? Dan is een tuinhuis met luifel ideaal voor u. Wij bouwen graag een schuur naar uw wens!


Wegens groot verkoop succes van dit model! Laat het functioneren als houten bergruimte, tuinhuis en ontspanningsruimte om heerlijk onder te zitten met een heerlijke loungeset of buitenkeuken. Iedere blokhut met luifel kan op maat worden opgelever denk daarbij aan het kiezen van een andere kleur of een ander type dakbedekking.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts