dinsdag 13 augustus 2019

Siliconenvet voedselveilig

Voor 22:bestel morgen in huis. Verschillende verpakkingen beschikbaar! Bespaar tot wel via kiesproduct. Ook O-ringen in uw koffiemachine kunnen met dit siliconenvet ingevet worden. Naast het regelmatig ontkalken en schoonmaken van uw espressomachine is het van belang om alle bewegende onderdelen te smeren met voedselveilig siliconenvet.


Dit zorgt ervoor dat er minder slijtage optreed en de onderdelen beter draaien.

U dient deze onderdelen maandelijks te smeren. Omschrijving Voor het goed onderhouden van uw espressomachine is het van belang om alle bewegende onderdelen te smeren met voedselveilig siliconenvet. Hoge kwaliteit siliconenvet voor o-ringen, zetgroep en andere mechanische onderdelen in een voordelige 1gram tube. Voedsel veilig , geur- en smaak neutraal. Het siliconenvet is daardoor, mocht het onverhoopt in contact komen met de koffie en in kleine hoeveelheden, niet schadelijk voor je gezondheid.


Ik heb in industriële toepassingen siliconenvet voor diverse toepassingen gebruikt (lees moeten gebruiken, voorschrift fabrikant). Natuurlijk is het siliconen een vervanger voor het vet, daarom heet het ook zo. Het lijkt me dat het woord vet niet het alleenrecht heeft voor materialen waar olie in verwerkt zit.


Het product heeft buitengewone oplossing -, glij -, smeereigenschappen.

Dit siliconenvet is geschikt voor langdurige smering door zijn hoge weerstand tegen chemicaliën. Bardahl siliconenvet is geschikt voor de smering van lagers met een laag toerental en als glijmiddel. Het smeermiddel tast geen rubber of kunststof aan.


Het vet is geschikt voor het smeren van onder andere waterkranen, gaskranen, scharnieren, (schuif)deuren, ramen, laden, rails en rollagers. Inmiddels is dit siliconenvet ook InS gecertificeerd en daardoor veilig voor gebruik in de voedingsmiddelenindustrie. Deze ingedikte siliconenolie zorgt voor uitstekende elektrische isolatie.


Geschikt voor: Voor metalen en kunststoffen. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. In de voedingsmiddelenindustrie is contact tussen smeermiddel en voedingsmiddelen nooit uitgesloten.


Daarom worden smeermiddelen toegepast die geen bedreiging vormen. MOLYKOTE 1SILICONENVET ? Bestel je Vetten bij Werken met Merken. Kwaliteitsproducten voor een vaste lage prijs. Griffon siliconenvet is multifunctioneel en gemaakt op basis van 1 siliconen.


Staat niet bij dat het voedselveilig is dus zou ik me niet aan wagen. Strietman CT LWW EG- Veel slowkoffie spul. Siliconenvet voor koffiemachine.


Smeermiddel voor alle volautomatische espressomachines. Uw koffiezetapparaat dient goed onderhouden te worden voor een optimaal behoud van uw apparaat.

Inmiddels zijn er voldoende geschikte grondstoffen beschikbaar om hoogwaardige smeermiddelen te maken die ook voedselveilig zijn. Inhoud tube Eccellente siliconenvet voor de elk type espressomachine, gram. Omschrijving Je wilt je koffiemachine altijd zo goed mogelijk onderhouden daarom is het van belang om alle bewegende onderdelen te smeren met voedselveilig siliconenvet.


Houdt de centrale koffie unit van automatische machines in perfecte conditie. In de duiksport doe je altijd een beetje siliconenvet speciaal voor o-ringen aan het rubbertje om. Of siliconenvet voedselveilig is weet ik niet. Voor siliconenvet vind je die bladen door te googelen met veiligheidsinformatieblad siliconenvet en voor kranenvet met veiligheidsinformatieblad kranenvet. Een normale klusser koopt één tubetje kranenvet en doet daar jaren mee.


Prijs tot euro of zo. Het is dus een voedselveilig siliconenvet. Dat betekent dat dit siliconen smeermiddel veilig gebruikt kan worden in de voedingsindustrie.


Incidenteel contact met voedingsmiddelen is toegestaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts