donderdag 1 augustus 2019

Zwembad elektrolyse

Haal vandaag nog een zwembaden in huis. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment zwembaden. Meer geluksmomentjes buiten! Met zout- elektrolyse desinfecteert u uw zwembad , zonder de nare bijwerkingen voor ogen en huid.


Gebruik minder chemicaliën voor schoon zwembadwater.

Elektrolyse is een methode die het mogelijk maakt om chemische reacties te veroorzaken dankzij een elektrische activering. Het gaat om het proces van conversie van elektrische energie in chemische energie” Hoe werkt de zoutelektrolyse? Eerst en vooral moet het water van het zwembad licht gezouten worden.


Misverstand 1: Mijn zwembad wordt gevuld met zeewater of ruikt naar de zee. Een beetje zout in de soep maakt het ook geen zeewater;). Een zoutelektrolyse heeft slechts nodig van het zoutgehalte uit de zee.


Als opstart heeft een zwembad met een zoutelectrolyse-cel ongeveer 28kg per 10m³ zout nodig. Een zout elektrolyse systeem desinfecteert zonder de soms nare bijwerkingen van chloor, zoals geur-, huid- en oogirritaties, waardoor de conditie van het zwembadwater aangenamer wordt.

Het grote voordeel is dat (licht) zout water heel erg gezond is voor de huid. Slechts 7-gram zout per liter is voldoende om de zoutcel te laten werken. De Aqua Rite Pro is een zout- elektrolyse systeem dat perfect de desinfectie van het water verzorgt. Door een elektrische stroom door de zoutcel te sturen wordt het zout ontleed in diverse stoffen die perfect het zwembadwater in conditie houden.


De elektrolyse cel wordt in de retourleiding naar het zwembad van de technische installatie geplaatst. Het licht zoute water stroomt door een cel, waar het wordt omgezet in Natriumhypochloriet (NaClO = heel verdund javelwater). Het water ruikt minder naar chloor dan klassiek. Remon Water heeft met Dinotec de handen ineengeslagen en zijn begonnen aan het grote offensief in de openbare sector. Duitse Membraamcel zout elektrolyse machines!


Remon Water biedt het benodigde niveau van service door meer dan service medewerkers in Nederland. Zij staan met uitzondering van de eilanden dan ook binnen minuten voor de deur. Ontdek nu ons uitgebreide assortiment zwembaden. Creëer buiten ook een thuisgevoel!


Het elektrolyse apparaat is voorzien van een uitgebreid menu en timer voor het eventueel kunnen schakelen van een zwembadpomp of verlichting. Tevens kun u het elektrolyse apparaat uitbreiden met. Aantal kg zout = inhoud zwembad x 0Een voorbeeld: In je zwembad gaat 5.

Op deze manier kan je eenvoudig het aantal kilo zout uit rekenen dat nodig is. Na het toevoegen van het zout dient de pomp uur aan te staan om het zout goed te vermengen door het zwembad. Naar gelang uw zwembad inhoud is er bepaald welk type zout elektrolyse men heeft geplaatst.


Wij zorgen ervoor dat u onbezorgd van uw zwembad kan genieten, zonder u druk te maken over de techniek. Door de jarenlange ervaring is onze kennis op het gebied van zwembaden zeer groot. Ook de technische installatie van een zwembad wordt dan ook door onze eigen mensen uitgevoerd. Verwacht van Heuff Zwembaden altijd een eerlijk en helder advies.


Een solid oxide electrolyser cell (SOEC) is een solid oxide fuel cell in regeneratieve modus voor de elektrolyse van water met een vast oxide of keramiek elektrolyt voor de productie van waterstofgas. Hoge-drukelektrolyse is de elektrolyse van water door de ontleding van water (H O) in zuurstofgas (O 2) en waterstofgas (H 2) onder druk. Een Intex zoutwatersysteem is de ideale manier om jouw zwembad verantwoord schoon te houden.


Zout elektrolyse systemen. Na het zwemseizoen (in geval van een bepaalde storing eerder) dient het systeem schoongemaakt te worden met schoonmaakazijn. De elektrolyse -cel van het Intex zoutwatersysteem heeft een voorgeprogrammeerde zelfreinigende functie. Het intex apparaat het ik tweedehands overgenomen.


Alles staat nu dagen (20kg zwembad zout,) en de intex heeft zo’n uurtjes totaal gedraaid nu. Desinfectie met chloor en elektrolyse in openbare zwembaden Aantrekkelijk alternatief voor traditionele desinfectie met chloor Voor de desinfectie van zwembadwater bestaan verschillende processen: vergeleken met de conventionele dosering van chloor brengt het toepassen van rendabele en milieuvriendelijke elektrolyse -installaties voor de gebruiker diverse voordelen. Dat zijn de eigenschappen van de zout- elektrolyse techniek, waarmee het product naadloos aansluit bij de wens van de moderne consument. Met magnesium elektrolyse beschikt u over kristal helder zwemwater, dat er niet alleen schoon uitziet, maar dat ook werkelijk is – en blijft.


Met minder gebruik van chemicaliën.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts