vrijdag 9 augustus 2019

Weber slate blue

Weber slate blue

Specialistisch advies nodig? Weber Slate Blue tot goedkoper. Kies uit 2producten vanaf € 50. De geur van sissend vlees, het oergevoel en het geknetter van vuur - alles wat de unieke karakteristieke barbecuesfeer creëert, daar beschikt de Master-Touch GBS Edition over.


Weber slate blue

De BBQ beschikt over een gesloten asopvangschaal, dekselhouder, een GBS grillrooster voor culinair experimenteren en een haak voor uw iGrill-accessoire. Het GBS grillrooster is de basis voor een systeem met talloze uitbreidingsmogelijkheden. De Smokey Joe Premium is ideaal voor onderweg. Compleet met onder andere GBS systeemrooster, dekselhouder en geïntegreerde ophangmogelijkheid voor uw barbecuegereedschap.


DE MEESTER VAN HET CULINAIRE AVONTUUR. Het gaat om artikel, tenzij anders aangeven. U bestelt een prachtige Smokey joe premium 37cm slate.


Met de speciale rookinstelling maak je bijvoorbeeld de lekkerste spareribs op de barbecue. Hij neemt namelijk weinig ruimte in beslag en is licht van gewicht. De houtskoolbarbecue heeft een stabiel onderstel met drie poten en een gesloten ketel zodat er geen hete as ontsnapt. Zo eet je met een gerust hart je gegrilde hamburger binnen een straal van een meter van je barbecue. De handzame barbecue is makkelijk mee te nemen door de dekselvergrendeling, welke ook werkt als draagbeugel en dekselhouder.


Bekijk de aanbiedingen in onze webshop of. De houstkoolbarbecue neemt namelijk weinig ruimte in beslag en is licht van gewicht. Hij heeft een stabiel onderstel met drie poten en een gesloten ketel zodat er geen hete as ontsnapt. Grilling is more than what sears on the grate – it’s a lifestyle.


Whether you’re a self proclaimed grill master, first time griller, or making a. De functies zijn natuurlijk verder geperfectioneer maar de cultstatus is gebleven. Dit product beschikt bovendien over een roestvast aluminium ventilatierooster en een dekselhandvat. Veel mensen associëren de ultieme barbecuebeleving met briketten en houtskool.


Deze handige Smokey Joe barbecue is groot genoeg voor steaks, stukken kip of andere kleinere vleessoorten en is vanwege de geringe omvang ideaal om mee te nemen naar de camping of te gebruiken voor een uitgebreide picknick. De barbecue is gemakkelijk schoon te houden door het One-Touch systeem! De complete ultieme barbecuebeleving voor een gezellig avondje barbecueëen!


Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! In het deksel van de barbecue zit een geïntegreerde thermometer, dat is ideaal voor grote stukken vlees, zo weet je altijd hoe warm het in de oven is. Tevens is dit een luxe portable brikettenbarbecue met een dekselhouder en een beugelgroef in de handgreep waarmee de deksel te vergrendelen is.


Dit zorgt voor veiligheid en gemak tijdens het transport. Deze site maakt gebruik van javascript voor een goede werking. Gelieve javascript in te schakelen om de site volledig te kunnen gebruiken. Nu verkrijgbaar bij De Wit Schijndel.


Compact, affordable, with a 47cm diameter cooking area and crack proof all weather wheels, makes moving this grill a breeze. Deze compacte barbecue is gemakkelijk mee te nemen dankzij de handige draagbeugel en h BBQ-Plaza. Deze Smokey Joe Premium heeft een draagbeugel waarmee je de deksel kan vergrendelen.


Met deze draagbeugel kan je de grill makkelijk verplaatsen en meenemen, wanneer je de beugel omlaag doet kan deze als dekselhouder fungeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts