vrijdag 11 oktober 2019

Slapen in boomhut

Tip - Onvergetelijke Overnachting. Zoek naar boomhut overnachting op de nieuwe KensaQ. Een originele en romantische manier om je nacht door te brengen, hoog in de bomen en vrij als een vogel. Boomhutbedden van alle merken!


Een boomhut vakantie is ook erg leuk voor de kids, ze zullen een boomhut vakantie als een waar avontuur beleven waar ze nog lang over na zullen praten! Slapen in een boomhut is tegenwoordig erg populair.

Overnachten in een boomhut is een geweldige en unieke ervaring. Maar je hebt boomhutten en boomhutten! Het ene exemplaar is in dit. Door de situering in de boomhaag is er meer dan voldoende privacy, maar kunt u ook gezellig samenzijn. Op voorgelegen grasveld is een vuurplaats gemaakt welke exclusief voor de gebruikers van de boomhutten bestemd is.


Zo kan een grotere groep roulerend in de boomhut slapen. Avontuurlijk slapen in een boomhut. Vakantie vieren was dan ook nog nooit zo spannend en leuk, voor jong en oud natuurlijk.


En het is dan ook niet zomaar een hutje, de boomhut is over het algemeen vooral groot, ruim, smaakvol ingericht en van alle luxe en comfort voorzien.

Of ga voor een kleinere optie, back to basics en voel je één met de natuur. Bijzonder overnachten in een Yurt in Drenthe. Verblijven in een boomhut , hoe spannend is dat! Slapen tussen de bomen en ontbijten op grote hoogte.


Niet primitief, maar van alle gemakken voorzien. En toch het kampeergevoel beleven. De hut staat op de camping, dus de kinderen kunnen gewoon met hun vriendjes en vriendinnetjes spelen.


Onze boomhutten kunnen worden uitgerust met allerlei speelse elementen zoals een glijbaan, hangbrug, kabelbaan of klimwan zo wordt een boomhut pas echt een speelparadijs! Vind boomhut overnachting het nu op Kensaq. U ruikt de geur van verse croissants en het enige geluid dat u hoort is het gefluit van de vogels.


Nid des Vosges: boomhutten tussen de sparren van de Vogezen, niet ver van Gérardmer, waaronder een ‘uitkijkpost-hut’ tussen de bladeren op meter hoogte en deze mooie ruime boomhut voor personen, die je bereikt via een loopbrug. Ontdek de bijzondere boomhut op Camping ’t Vlintenholt. De boomhut is gelegen midden in het bos en biedt u een unieke en bijzondere boomhut overnachting in Drenthe. De accommodatie is van alle gemakken voorzien en ligt middenin de Reekse bossen. Kijk voor meer informatie, mogelijkheden en prijzen rustig rond op onze site!


Waarom slapen in een boomhut ? U heeft een eigen plekje hoog in de bomen. Avonds wordt u in slaap gewiegd door de wind. Ochtends wordt u wakker met een prachtig uitzicht.

Hier heeft u als kind al van gedroomd. Geniet van een knusse en tegelijk luxe ervaring. Origineel overnachten in een boomhut.


Wie wil zich nou niet weer als een kind voelen en op vijf meter hoogte slapen ? Met het enige verschil dat je vroeger amper kon zitten in de boom en nu alle luxe in je boomhut hebt die je maar kunt wensen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts