donderdag 10 oktober 2019

Speelgoed schep

Alle speelgoed vind je op beslist. Bestel snel jouw speelgoed online. Meerdere aanbieders online. Altijd de beste deal voor jou. Shop direct online op beslist. Alle merken voor de laagste prijs.

Een dagje strand is niet compleet zonder een schepje. Speelgoed Scheppen koop je eenvoudig online bij bol. Graaf met een schep een diepe kuil in het zand of vul er een zandvormpje mee. Bouw de mooiste zandkastelen met deze zilverkleurige schep.


Groene speelgoed schep gemaakt van plastic. Deze speelgoed schep is voorzien van een handvat en heeft een totale lengte van cm. Plastic speelgoed schep voorzien van een handvat met goede grip.


De gekleurde schep heeft een totale lengte van ongeveer cm.

Geschikt voor kinderen vanaf jaar. Met deze leuke set in de doorzichtige emmer wordt een dagje op het strand een echt feest! Met de schep schep je het zand op en met de hark hark je het aan.


Gooi zand op de zeef om het te zeven en vul de gieter met water om lekker te kunnen sproeien. De interactieve ijslepel herkent op magische wijze de verschillende smaken en toppings. Voor 21:bestel is morgen in huis. Plaats één van de zes dubbelzijdige kaarten in de kassa en maak de bestellingen voor de dieren klaar.


Of speel grappige spelletjes en leer tellen, kleuren, smaakjes en nog meer! Gegarandeerd speelplezier met deze scheppen en zandvormen voor in de zandbak of aan het stand. Een grote sterke rode schep met ergonomisch ontwerp. De producten van Educo zijn door de sterke kwaliteit zeer geschikt voor in de zand. Bekijk ons gehele speelgoed assortiment online.


Talen Tools Mini- schep kunststof (Tuinierspeelgoed) Nu in de aanbieding van € voor € 50! Schep Afmeting: 5x 1x cm. Verschillende kleuren worden door elkaar geleverd. Gekleurde speelgoed schep cm.


Het schepgedeelte en het handvat zijn gemaakt van plastic. Kunststof schep voor in de zandbak of op het strand.

Prijs per stuk, verschillende kleuren worden door elkaar geleverd. Leuk voor de kleine natuurliefhebbers en hoveniers! De kleur van de spade kan afwijken van de afbeelding.


Totale lengte: ongeveer cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts