dinsdag 8 oktober 2019

Speciekuip 65 liter

Groot aanbod aan metselgereedschap Gratis verzending vanaf Euro! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Shop nú eenvoudig en snel op beslist. De grote speciekuip is uitgevoerd in de kleur zwart en gemaakt van kunststof.


Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is.

Speciekuip , rond liter Øxh 60xcm. De speciekuip blijft ook bij lage temperaturen soepel en slagvast. Ideaal voor het maken van specie of het afvoeren van bouwafval. Met handige schaalverdeling. Brede bovenrand met handgrepen en stevige kruisbodem.


Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Deze liter kuipen zijn extra sterk en geschikt voor intensief gebruik. Hierdoor scheurt de speciekuip niet snel.

Kleine kuipen tot liter Kleine kuipen tot liter worden vaak gebruikt als speciekuip , plantenbak of mengkuip. De kleine kuipen zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. Dan kunt u in deze kuipen het bouwafval verzamelen en afvoeren. Ook uitermate geschikt voor het aanmaken en bewaren van mortel, metselspecie en lijmen. Bezorgen (op de zaak of op het werk) Binnen 2-werkdagen op locatie of afhalen bij vestigingen met.


Kreuwel speciekuip zwart liter zwaar model. Kijk op de site voor info! Dan is deze speciekuip de beste oplossing! Deze speciekuip is van robuust kunststof en is voorzien van een stevige bovenrand.


Hiermee kun je de kuip gemakkelijk oppakken en verplaatsen. Met deze specikuip heeft u een praktisch hulpmiddel in handen om onder meer specie in aan te maken en te verplaatsen. Met een speciekuip heeft u altijd een goede kuip om lijm aan te maken en te verdelen over de vloer. Onze speciekuipen zijn er in 3 4 en liter.


Grote hoeveelheden lijm verwerken is geen probleem met deze speciekuipen. Verschillende modellen zijn extra verstevigd. Bent u op zoek naar een speciekuip van liter ?

Bezoek onze webshop en besteld eenvoudig en voordelig. Mooie regentonverhoger: emmer eronder gaat goed voor gieter zou kraantje van de ton iets verder weg moeten zitten. Koop nu en betaal pas over dagen!


Voor het mengen van grote hoeveelheden cement of mortel. Deze zwarte metselkuip van Martens heeft een inhoud van 65L. Vergelijk 1klus artikelen van de beste merken, o. Goede degelijke stevige spciekuip met een inhoud van liter.


De kuip is voorzien van twee handvaten wat het verplaatsen van de kuip vereenvoudigd. Gripline speciekuip zwart l. Gebruik deze oor het voegen en metselen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts