donderdag 24 oktober 2019

Tulpen bloembollen

Geurende rozen of toch haagrozen? Ruim assortiment direct uit voorraad leverbaar. De trots van Nederland op bloembollen gebied is toch wel de Tulp. Bestel eenvoudig en veilig online!


Tulpen bloembollen

Door de diverse keuzen in tulpenbollen kunt u ook de mooiste combinaties maken, denk hierbij aan de verschillende hoogtes die tulpen kunnen bereiken, dit geeft een mooi diepte in uw tuin. Tulpenbollen kunt u in diverse maten en soorten bij ons kopen. Afhankelijk van het seizoen wisselt het aanbod in onze webshop. Daarom stellen wij hoge eisen aan de kwaliteit van onze tulpen bloembollen en bieden wij alleen de allerbeste soorten te koop aan in onze webwinkel. Ook bijzondere en zeldzame blauwe tulpen soorten behoren tot ons assortiment.


Als de tulpen uitgebloeid zijn, kan de bloem er het beste afgehaald worden. Laat de tulpen na de bloei met rust, zodat de plant energie kan steken in het produceren van nieuwe bollen. Help de tulpenbollen een handje en geef ze wat plantenmest. Rooi de tulpen op het moment dat het loof geel wordt. Veel andere bloembollen kunnen al worden geplant zodra het herfst is.


De tulpenbol daarentegen houdt er niet van om al geplant te worden als de temperatuur in de grond nog te hoog is. Vanuit deze plaats houden wij ons bezig met de productie en verwerking van circa 1hectare tulpen. Wij zijn altijd op zoek naar verbeteringen en vernieuwingen in het sortiment en zijn gespecialiseerd in het vermeerderen en introduceren van nieuwe tulpen cultivars. Zo geniet je al vroeg in de lente van heel veel kleurenpracht.


In het voorjaar kun je zomerbloeiende bollen gaan planten. Als je het goed aanpakt kun je zo maandenlang genieten van bloembollen in je. Winkel gerund met behulp van PrestaShop. Waar u als particulier rechtstreeks bij de groothandel kunt bestellen. Met meer dan jaar ervaring in het vak kunnen wij u onze kwaliteit en professionaliteit garanderen.


Van het land zo naar de klant! Tulpen Tulpen bloembollen besteld u eenvoudig bij ons online. Maak uw selectie uit de onderstaande Tulpen en combineer dit eventueel met onze andere prachtige selectie bloembollen. De bloembollen worden direct vanuit de bollenstreek geleverd en liggen dus niet langere tijd in een winkel waar het vaak te warm is voor bloembollen.


Onze bloembollen worden direct na het rooien met expertise behandel verpakt en zo snel mogelijk geleverd. Dit alles voor een 1 gegarandeerde kwaliteit bloembollen. Bloeiende bollen, zoals narcis, hyacint, muscari en natuurlijk de tulp, geven je tuin bijna het hele jaar door kleur. En wat is er leuker dan je zelf.


Op zoek naar de tulpenbollen? Welkom bij Green Garden Flowerbulbs, groothandel specialist in hoogwaardige bloembollen. Wij hebben een ruim assortiment Tulpen in vele kleuren, soorten en maten. Welkom in de wereld van bloembollen Wij zijn een bloembollenhandel die via internet, markten en tuinbeurzen onze bloembollen.


Snel en gemakkelijk online kopen, vanaf 3gratis bezorgd. Ten opzichte van vorig jaar hebben wij bij de tulpenbollen weer een aantal nieuwe soorten aan ons assortiment toegevoegd. De tulpen telen wij op akkers rondom ons bedrijf binnen een straal van kilometer.


Tulpen bloembollen

Wij telen onze bollen voornamelijk op kleigronden. In februari komen de eerste bloembollen op. Sneeuwklokjes, krokussen en winterakoniet. Daarna komen de andere voorjaarsbloeiende bloembollen , zoals tulpen , narcissen en hyacinten.


Bloembollen hebben kou nodig om bloemen te kunnen vormen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts