maandag 14 oktober 2019

Vijver schrikdraad

Ruime keuze en snelle levering! Bestel gemakkelijk een alles-in-set om direct uw elektrische afrastering te installeren. Voor het weren of binnenhouden van kleine dieren of huisdieren.


Vijver schrikdraad

Diverse Reiger Verschikkers Online. Ontdek Direct Uw Mogelijkheden! Haxo is uw Specialist in Tuin en Doe-Het-Zelf Artikelen - Zéér Compleet Online Aanbod.


Zoek Nu Sneller, Beter en Slimmer bij Vinden. Bekend probleem bij vijvers is reigers en katten weghouden bij uw kostbare bezit de vissen. Voor veel mensen zijn de vissen meer dan alleen “de vissen in m’n vijver ”. Jarenlang geprobeerd te kweken, ze groter te laten groeien of handtam te krijgen door keer op keer te voeren.


Reigers en ook katten vissen de vijver leeg zodra ze de kans krijgen. Je kunt ze uit de buurt houden van je vijver door het aanbrengen van schrikdraad. Dit is effectief tegen rovers, en ongevaarlijk voor mensen. Vijver schrikdraad is inmiddels een begrip geworden voor veel vijverbezitters en speciaal voor de KOI houders. Het is de perfecte oplossing om uw dierbare, kostbare vissen te beschermen tegen katten en reigers.


Het systeem is met de juiste materialen eenvoudig maar doeltreffend. Schrikdraad om vijver zonder boren in rand - reiger en kat. Wij leveren al jaar oplossingen voor vijver schrikdraad deze beugels leveren voor €5per st. Door het spannen van een ongevaarlijke schrikdraad voorkom je dat reigers en katten de vijver kunnen benaderen en zo jouw kostbare vissen tot het laatste exemplaar uit de vijver vangen. Als u schrikdraad rond uw vijver wilt aanleggen is deze set de ideale oplossing.


Vijver schrikdraad

De vijver schrikdraad set is compleet en gebruiksklaar. De Gallagher Reigerkit bestaat uit een schrikdraad apparaat met muurclip en aardpen, grenspalen, bevestigingsclips, 1meter zwart kunststofdraad en aansluitdraad. Last van reigers en katten die uw vijver leegvissen? Met de Pond Protector van Velda brengt u een rand van schrikdraad om uw vijver heen die deze ongewenste gasten weg zal houden van uw vijver.


De werking is als normaal schrikdraad : de indringer zal een lichte schok krijgen bij aanraking en daardoor verjaagd worden. Frank Wij gebruiken cookies om het winkelen bij schrikdraad -expert. Ruim assortiment behandelstoelen. De Velda Pond Protector weert ongewenste bezoekers uit uw vijver. Het toenemende reigerbestand in Nederland en België vormt een gevaar voor talrijke vijvervissen en is een plaag voor de vijverliefhebber.


Onder hen ook de koihouders die vaak hun kostbare vissen door reigers verloren zien gaan. Gebruik deze begrenzing en voorkom dat u reigers bij uw vijver krijgt. Deze complete set is goed. Ongevaarlijk maar zeer effectief schrikdraadsysteem.


Dit is een basis systeem voor een elektrische afrastering rondom uw vijver. Dit veilige en effectieve schrikdraad systeem zullen naast reigers ook hongerige katten of andere vis etende dieren uit de buurt blijven. De transformator geeft een lage elektrische puls af aan de omheining wanneer hier iets mee in aanraking komt. De installatie is simpel en behoeft geen deskundige voor het uitzetten rond de vijver of tuin. Het schrikdraad levert een flinke schok aan de dieren zodra zij zich in de buurt wagen.


Vijver schrikdraad

Daarnaast is er ook verschil in gebruik. Het Gallagher assortiment bestaat niet alleen uit schrikdraad , maar Gallagher biedt meerdere stroomgeleiders, zoals: schrikkoor schriklint, kunststof schrikdraad , Equifence stroomgeleiders en High Tensile stroomdraad. Allen verschillend in geleiding, duurzaamheid en ontwerp.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts