donderdag 24 oktober 2019

Terugslagklep 110mm

Gegarandeerd de laagste prijsgarantie. Vandaag besteld = morgen in huis! Specialistische onderdelen voor uw leidingwerk. Het beste advies begint bij Leidingshop.


Op zoek naar het juiste installatiemateriaal? Bekijk ons assortiment of neem contact op! Groot assortiment terugslagkleppen. Pvc riool terugslagklep toepassen.


Het riool terugslagklep is speciaal voor riolering ontworpen, voorzien van een keerklep. Terugslagklep riool dia 1online kopen of prijs weten? Bij Bouwkampioen kan je terugslagkleppen voor riolering met diameter 110mm eenvoudig en goedkoop online. Riool ontstopping terugslagklep met RVS keerklep 1mm kopen op Leidingshop. Deze klep schuift u in een rond ventilatiekanaal (spirobuis) met een diameter van 150mm inwendig.


Een terugslagklep (vlinderklep) wordt vaak gebruikt voor afzuigkappen en andere situaties waar veel luchtverplaatsing is. PVC terugslagklep 1mm met vergrendeling, ook wel genoemd ontstoppingsstuk met keerklep en vergrendeling. Voorkom terugstromen van rioolwater met deze zeer compacte terugstroombeveiliging met RVS klep.


Eenvoudig online bestellen. De klep van de terugslagklep is veerbelast (RVS) en opent automatisch al bij een lage druk van ongeveer bar. VDL pvc terugslagklep in verschillende diameters verkrijgbaar. Zoek informatie over Finecomb. Verlijmbare terugslagklep 1mm tot bar.


Deze drukpvc klep is geheel demontabel zonder gereedschap. Kunststof terugslagklep voor rechthoekig kanaal. Door het lage gewicht is de installatie eenvoudig. Deze terugslagklep plaatst u tussen twee kanalen 1x 55mm, de klep aan de binnenzijde zorgt ervoor dat geen lucht van buiten verder het kanaal in kan. Zeer betrouwbare “hangende“ terugslagklep (met en zonder veer) met grote vrije doorlaat en het voordeel dat eventuele vervuiling zichtbaar is vanwege het transparante PVC huis.


Zowel verticaal als horizontaal te gebruiken. Voorzien van koppelingen aan beide zijden. Riool terugslagklep voorkomt terug stroming van rioolwater. Tevens te gebruiken als ontstoppingsstuk. De terugslagklep voorkomt binnendringen van water of afvalwater van externe buissystemen of uit het riool in kelders bij zware regen, smeltende sneeuw of overstromingen.


Terugslagklep 110mm

De klep is zowel met als zonder veer te gebruiken, door een lijmbus te vervangen door een korf ontstaat er een voetklep. Voorkomt het terugstromen van vuilwater naar regenwaterput, regenwateraansluitingen of in huis bv. De opgave van prijs slaat uitsluitend op de artikelen zoals het woordelijk wordt omschreven. Gratis verzending vanaf € 7- Direct uit voorraad leverbaar.


Bestellen kan eenvoudig en snel. In drie stappen kunt u uw bestelling plaatsen, afronden en betalen. De afvoerbuizen zijn verkrijgbaar in diverse lengtes en wanddiktes, voorzien van KOMO keurmerk. Ook voor pvc buizen zonder keurmerk zoals recyclingbuis kunt u bij ons terecht.


Terugslagklep 110mm

De pvc buizen die u hier aantreft zijn geschikt voor diverse doeleinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts