maandag 21 oktober 2019

Snuitkever bestrijdingsmiddel

Snuitkever bestrijdingsmiddel

Zoek en Vergelijk snuitkever bestrijdingsmiddel online. Bespaar nu met GigaGunstig! Snuitkevers veroorzaken schade aan beplantingen. Plaagherkenning Volwassen kevers voeden zich ‘s nachts.


Ze vreten golfvormige inkepingen aan de rand van bladeren en bloemen, waardoor een gekarteld effect ontstaat. Deze vraatschade is dikwijls het eerste teken dat wijst op de aanwezigheid van de snuitkever. De snuitkever , maar ook andere kevers waar ik over geschreven hebt, zijn berucht door de schade die ze toebrengen aan al het groen in de tuin.


Ook je mooie druivenplant. Anders bij de voet onder andere planten, zoals ik net vertelde. Zowel onkruid als ongedierte dat we liever niet in onze tuin hebben. Vaak grijpen we dan naar chemische bestrijdingsmiddelen die jammer genoeg heel wat nadelige gevolgen hebben voor mens en dier.


Snuitkever bestrijdingsmiddel

En omdat ieder stukje natuur waardevol is, is het goed te realiseren dat het ook anders kan! Bestrijding van taxuskevers en andere snuitkevers. Je hoeft het concentraat alleen te verdunnen met water en met een gieter of sproeier op je planten aan te brengen en het middel doet de rest. Een groot voordeel is bovendien dat je geen chemische bestrijdingsmiddelen meer nodig hebt. De meeste mensen zullen wel eens in aanraking zijn gekomen met de snuitkever in huis.


Als je planten dood zijn is dat meer dan eens het werk van de snuitkever. Omdat ze aan de wortels knagen van planten is het meestal te laat voor het begint op te vallen dat er snuitkevers in huis zijn. Hoe kan ik de taxuskever (of snuitkever ) bestrijden?


Aaltjes tegen de volwassen taxuskever (lapsnuitkever of snuitkever ) is een speciale aaltjesval voor volwassen taxuskevers. De val bestaat uit een houten plankje met groeven waarin een gel met aaltje zit. Tips om de taxuskever te verdelgen. Goeie tips om de taxuskever te verdelgen Laat scharrelkippen los.


Meteen de meest gebruiksvriendelijke manier. Daarbij moeten de wortels grondig gecontroleerd worden op larven en eitjes. Voor planten die buiten in de tuin staan en die last hebben van snuitkevers is de volgende methode toe te passen. Scheikundige bestrijdingsmiddelen (insecticiden) geven niet altijd een goed. De zwarte snuitkevers vreten aan ronde happen uit de bladeren (bladrand) en.


Snuitkever bestrijdingsmiddel

Larvanem geeft een zeer goede bestrijding tot wel bij hogere. Een natuurlijk bestrijdingsmiddel van de kever is een aaltje, dat de larve van. Wij verzenden GRATIS vanaf een bestelbedrag van €5- ! De larven kun je bestrijden met hun natuurlijke vijanden, namelijk insectparasitaire nematoden (aaltjes). Deze aaltjes vallen de larven aan en zorgen dat ze sterven.


Deze methode is zeer effectief en zorgt ervoor dat alle larven uit je tuin verdwijnen. De aaltjes tegen de taxus- en andere snuitkevers zijn te bestellen via Biocontrole. Kom meer te weten over de levenscyclus en schadebeelden van de taxuskever (Otiorhynchus sulcatus).


Bekijk hoe u kevers kunt bestrijden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts