vrijdag 25 oktober 2019

Zwembad winnie the pooh

Altijd een verassend aanbod. Alleen dit weekend met extra kassakorting op alles! Meer dan 1leuke woonwinkels. Bezoek Leen Bakker of bestel eenvoudig online!


Bekijk nu ons uitgebreide assortiment zwembaden. Wat dacht u van een opblaasbare glijbaan, diverse water speeltjes zoals bal werpen en een bloem die water spuit?

Er past ongeveer 3liter water in het badje. Winnie de Pooh zwembad veel spetterplezier. Het zwembad is geschikt voor kinderen vanaf jaar. Op zoek naar sportartikelen online Bekijk het ruime assortiment fitnessapparaten, kampeerartikelen e. Je kunt dit vrolijke zwembadje vullen met een kleine laag water (max. cm) zodat ze heerlijk kunnen rond spetteren.


En door de tuinslang op het zwembadje aan te sluiten sproeien er straaltjes water uit de zwembadrand. Overgooien, lekker in het water dobberen, een potje voetbal op het strand. Geschikt voor kinderen vanaf jaar.

Hierdoor ook gemakkelijk in enkele minuten op te blazen. Goedkoop Disney babybadje Goedkoop Disney babybadje is ideaal om mee te nemen op vakantie. Het speelzwembad is voorzien van een leuke waterglijbaan en diverse speeltjes. De opblaasbare boog kan aangesloten worden op de tuinslang.


Het pakket wordt geleverd met kleurijke ballen en opblaasbare ring. Bekijk goedkope zwembad aanbiedingen Grootste aanbod Geniet van de zomer met een zwembad in jouw tuin! Met deze zwemband heeft u het allebei! Bezorging waar en wanneer je wilt. Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment zwembaden.


De extra zachte, opblaasbare bodem werkt hier zeker aan mee. Bekijk dit opblaaszwembad en de andere Intex opblaaszwembaden voor kinderen in de webshop. Wat is er lekkerder dan een beetje rondspetteren in heerlijk verkoelend water? Uit de zwembadrand worden kleine straaltjes water omhoog gesproeid (wanneer de tuinslang op het zwembad wordt aangesloten), voor nog meer verkoeling en waterplezier. Dit zwembadje is ideaal voor peuters.


De rand bestaat uit drie ringen en heeft vrolijke kleuren en. Neem een kijkje bij Fun en ontdek ons ruim aanbod buitenspeelgoed! Ontdek nu ons uitgebreide assortiment zwembaden.


Creëer buiten ook een thuisgevoel!

Scoor nu woonartikelen met extra korting over het gehele assortiment. Leuk wonen hoeft niet duur te zijn. Thuisbezorgd of gratis afhalen in onze winkel! De Strandbal heeft een diameter van 51cm.


Het dakje biedt (gedeeltelijke) bescherming tegen de zon en de opblaasbare bodem is extra zacht. Zwembad Specialist is onderdeel van De Specialist. Bekijk ons ruime assortiment aan zwembad en wellness artikelen. De zwembandjes zijn geschikt voor kinderen tussen de 3-jaar.


Gratis verzending vanaf € 7- Direct uit voorraad leverbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts