woensdag 30 oktober 2019

Skottelbraai cadac

Kies uit producten vanaf € 1000. Ontdek de voordelen van de populaire skottelbraai. Specialistisch advies nodig? Bespaar tot wel via kiesproduct. Cadac kampeerartikelen bestellen bij Obelink.


Obelink heeft het grootste assortiment in Europa en verkoopt ook verschillende uitvoeringen van en accessoires voor de skottelbraai.

Eenvoudig te bestellen via de Service website. Met een skottelbraai heeft u namelijk veel meer mogelijkheden bij de bereiding van voedsel. Door de grote hoeveelheid aan hulpmiddelen voor de skottelbraai , kan dit product worden uitgebreid tot een multi-functioneel product. Verder is een skottelbraai vaak eenvoudig om mee te nemen en in elkaar te zetten. Voor de originele braai kun je terecht bij het merk Cadac.


De Cadac skottelbraai is makkelijk mee te nemen en daardoor ideaal voor zowel thuisgebruik als recreatief gebruik. Skottelbraai Cadac gas barbecue. Zet er een gasfles naast en jouw compacte gasbarbecue is klaar voor gebruik.

Wie denkt aan kamperen, denkt aan barbecueën. Dat kan perfect met de barbecues van CADAC. Ze zijn gemakkelijk op te zetten en je neemt ze eenvoudig overal mee naar toe. Maak je camping BBQ compleet met de paellapan, grillplaat of bijpassende spatel.


Of bescherm je skottel met anti-aanbak folie en een opberghoes. Welke skottelbraai past bij jou? Obelink heeft een mooie collectie skottelbraais en bijbehorende accessoires van merken als Cadac en ons eigen Obelink merk. Van eenvoudige modellen tot uitgebreide modellen en van grotere types tot een compacte skottelbraai , je vindt het in onze collectie.


Zo vind je bij Obelink altijd een passende skottelbraai. CADAC biedt een breed assortiment op het gebied van skottelbraais, barbecues, buitenkeukens en outdoor koken. De producten worden gekenmerkt door een uitstekende kwaliteit, veelzijdigheid en gemak. Bezoek de service website van Cadac voor het bestellen van onderdelen voor je Cadac barbecue of om garantie op te vragen.


De skottelbraai van Cadac is enorm populair onder kampeerders. Deze grote, platte pan geeft je de mogelijkheid om op culinaire wijze te koken, en dat alles in de buitenlucht! Dan monteer je de onderdelen van de skottelbraai tot een compact pakketje, dat je makkelijk bij je. We hebben tijdens de vakantie weer eens linzen gegeten.


Een van de bijgerechten heb ik er daarom zelf erbij verzonnen, met linzen.

Het pakte goed uit, was erg lekker, daarom even op mijn smulrecepten toegevoegd. CADAC staat voor kwaliteit, veelzijdigheid en gemak. Zuid-Afrikaanse boeren “braaiden” vroeger hun vlees op een oude ploegschaar, waaronder ze een vuur stookten. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. De grote bakplaat maakt het mogelijk om met meerdere personen tegelijk te tafelen.


Een skottelbraai is eenvoudig schoon te maken en mee te nemen dankzij het lichte gewicht. Hoewel er inmiddels meer merken ‘skottelbraais’ op de markt zijn en in het verleden ook wel pogingen zijn gedaan het succes van Cadac te evenaren, is er goed beschouwd maar één echte skottelbraai : die van Cadac. De gasbarbecue heeft een hoofdbrander met een vermogen van kilowatt.


Je krijgt bij deze skottelbraai een paellapan meegeleverd. Dankzij de opstaande rand gaat er niks uit de pan wanneer je roert. Dit is ideaal om risotto of paella in te maken.


Je kookt hierop voor maximaal personen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts