vrijdag 16 september 2016

Betuwestrand recreatie

Betuwestrand recreatie

Een onvergetelijke vakantie voor het hele gezin op de leukste familiecamping van Nederland. Zowel voor de jonge als de oudere vakantiegangers heeft ons enthousiaste animatieteam een gezellig programma samengesteld. Enkele toeristische staanplaatsen liggen aan het grote recreatiemeer.


Betuwestrand recreatie

Er is een halfpipe skatebaan en een waterskibaan. De camping grenst aan verschillende fietsroutes. Speciale weeken midweek en week aanbiedingen en last minutes!


De oude kern is beschermd dorpsgezicht zodat het oorspronkelijke karakter goed bewaard is gebleven. Hier kunt u activiteiten ondernemen waar u normaal gesproken niet zo snel aan toekomt. Animatie voor jong en oud en een uniek recreatieprogramma voor Tieners. Weet u ook hoeveel mogelijkheden hier verscholen liggen voor liefhebbers van ruimte, rust, fietsen en wandelen? BetuweStrand Recreatie , Beesd.


Er zijn 4vaste staanplaatsen en 1toeristische plaatsen. Er zijn voldoende bomen aanwezig op ons terrein en al onze kampeerplaatsen hebben gras als ondergrond. Een regio waar je graag op de fiets springt om de prachtige omgeving te bekijken.


Wat dacht je van een historische fietstocht langs de Linge, een wandeling over landgoed Mariënwaerdt of een bezoek aan glasstad Leerdam? Het vakantiegevoel is 1 aanwezig dus boek je vakantie bij ons. Onze camping beschikt over toeristische plaatsen van minimaal 80men comfort plaatsen van minimaal 100m2. Daarbij zijn er verschillende huuraccommodaties te huur. De website van het vakantiepark zelf heeft het meeste aanbo inclusief last-minutes.


Ons bedrijf bestaat uit een grote camping met waterskibaan, strandbad en een partycentrum. Er is mogelijkheid tot het huren van stacaravans en trekkershutten. Na verschillende wedstrijden gevaren te hebben, slaan alle jetskiteams en hun piloten hun tenten op in Beesd. Bent u benieuwd naar wat Kroeze hoveniers voor u kan betekenen?


Zou u met ons willen sparren over de mogelijkheden m. Wij bieden in samenwerking met een groep van actieve campinggasten een uitgebreid recreatieprogramma voor jong en oud! Dit een geweldige aanbieding en wees er snel bij, want op =op. Altijd eens willen waterskiën of waterboar dan is dit je kans.


Komen jullie gezellig een dagje naar ons toe? Of toch liever wat langer blijven? Actief schoolreisje Onder begeleiding van enthousiaste instructeurs, leren waterskiën.


Het afwisselende rivierenlandschap biedt onder meer griendbossen, uiterwaarden en weidse vergezichten over de traag stromende rivieren. Dit is dan ook een perfecte omgeving voor een wandel- of fietstocht. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank. LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband. Vakantiegangers geven gemiddeld 7. Dit aantal is berekend op beoordelingen.


Betuwestrand recreatie

Het aantal sterren bedraagt er (niet ingevuld indien onbekend).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts