maandag 12 september 2016

Flexibele rvs slang

Slangen, verbindingen en klemmen. Doucheslangen koop je op Beslist. Vergelijk meer dan doucheslangen. Koop nú Flexibele slang in onze Webshop of de Bouwmarkt!


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Alles over flexibele RVS slangen.

Verschillende toepassingen vragen om verschillende slangen. Warmteservice kan u alles vertellen over de voor u meest geschikte flexibele aansluitslangen. Deskundigheid staat bij ons voorop. De meest complete website als het om flexibele slangen gaat.


Op deze website bieden wij u een zeer uitgebreid programma flexibele verbindingen, klemmen en koppelingen. Wij nodigen u dan ook graag uit onze online catalogus te raadplegen. Onder de button downloads kunt u documentatie en prijslijsten downloaden veelal als Adobe PDF-file. Een rvs flexibele slang roest niet en is daardoor uitermate geschikt voor de kraan.


Doordat de rvs flexibele slang er in verschillende maten te krijgen is passen de flexibele slangen op bijna elke kraan.

Het handige van de flexibele slang is dat er een knelkoppeling op zit zodat deze gemakkelijk te bevestigen is. Onze medewerkers zijn onbetwist specialisten op het gebied van slangen, koppelingen en compensatoren. We gebruiken daarbij onze productconfigurator, die snel en professioneel de juiste slang van de juiste koppeling voorziet.


Tussen het profiel is de slang voorzien van een extra afdichting. De flexibele rvs buis is meerkantig, dit is vooral om afwikkeling van de flexibele buizen tegen te gaan. De maximale operationele temperatuur van de flexibele buizen hangen af van het materiaal van de afdichting en liggen tussen de 120°C en 600°C. De slangen zijn niet geschikt voor binnengebruik. De voordelen van het gebruik van flexibele EPDM slangen komen pas echt tot hun recht als de slang gemaakt is met de juiste fittingen, zodat geen extra verloopfittingen benodigd zijn, de juiste lengte en het juiste aantal.


Met de unieke Easy-Fitt slangenconfigurator kunt u ook EPDM slangen geheel naar wens samenstellen, vanaf stuk. Dan raden wij een flexibele buis van roestvrijstaal aan. Je kunt kiezen voor een flexibele stugge buis welke in een bepaalde houding kan blijven staan of een flexibele soepele buis voor bochten.


Belangrijk: Onderstaande buizen zijn vanaf meter te. Het beste uit de bioscoop als eerste thuis. Geen abonnement, betaal per film. Welkom bij KachelsZo voor uw flexibele kachelpijp in RVS. De GAMMA flexibele slang - ook wel bekend als een sanitairslang - heeft een temperatuurbereik van maar liefst 70¿ en is gemaakt van sterk roestvaststaal ( rvs ), waardoor hij uitstekend geschikt is voor plekken waar je geen roest wilt hebben.


De waterslang heeft een Kiwa-keur, een kwaliteitskeurmerk dat ook internationaal erkend wordt. Voor elke toepassing beschikken wij over verschillende soorten type rubberen of kunststof slangen. Geschikt voor houtkachels, oliekachels en pelletkachels.

Flexibel RVS kachelpijp voor in stenen schoorstenen en renovatie van kanalen. Bekijk op de website het actuele assortiment! Welk model slang je moet kiezen is afhankelijk van de klus waar je het voor wilt gebruiken. Maar zorg er in ieder geval voor dat de slang van je keuze voldoende lengte heeft, en waarmee je ook nog makkelijk kunt manoeuvreren nadat je hem hebt aangesloten. De RVS slang kan op maat gezaagd worden of verlengd worden.


Tevens heeft de RVS slag een geïntegreerde kabel voor het aansluiten van de temperatuur sensor op de zonnecollectoren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts