maandag 26 september 2016

Gebruikte kassenbouw materialen

Vergelijk meer dan 2tuinkassen! Tuinkassen al vanaf € 295. Bestel dan nu bij Office-Deals. Zit uw winkel zonder Kassa? Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin.


Gebruikte kassenbouw materialen

Door de tijd zijn daar hobbykassen, overkappingen, gebruikte kassen en speciale kassen voor de horeca aan toegevoegd en worden er ook veel kasprojecten in binnen- en buitenland gerenoveerd door onze gespecialiseerde teams. Wij verkopen zowel nieuwe, als gebruikte materialen. Dat maakt onze aanpak uniek en kostenbesparend! Klik op bovenstaande afbeelding om ons actuele aanbod te bekijken.


Een prijstechnisch interessant alternatief zijn gebruikte kassen. Met de kwaliteit en de levensduur van de huidige kasmaterialen is een kas van gebruikte kasmaterialen in veel gevallen een uitstekende keuze. Na demontage van een kas worden alle kasmaterialen grondig gecontroleerd om voor hergebruik in aanmerking te komen. Wij bouwen en hernieuwen gebruikte kassen op maat.


Venlokassen met verschillende traliebreedte en met elke gewenste poothoogte, vakmaat of goottype. Gebruike Kasmaterialen Gebruike Kasmaterialen. Ze zijn daardoor nog uitermate. Alle gebruikte kasmaterialen worden onderworpen aan revisie en daar waar nodig worden deze vervangen door nieuwe materialen. Uw kas wordt gebouwd met zorg en is niet te onderscheiden van een nieuwe kas.


Tevens is het mogelijk om nieuwe en gebruikte kasmaterialen te combineren. Met zowel nieuwe als gebruikte kassen onder één dak, kunnen we eerder een prijstechnisch interessant alternatief aanbieden. De kwaliteit is in beide gevallen vergelijkbaar. Nieuw of gebruikt: voor kassenbouw hanteert Kees Greeve Tuinbouwprojecten altijd dezelfde strenge Casta-normen, wereldwijd dé standaard in de kassenbouw.


Wij hebben continu een ruim aanbod van gebruikte kasonderdelen en delen van kasinstallaties op voorraad. Met vaste regelmaat komen nieuwe projecten beschikbaar en wij weten precies wat er op korte termijn aangeboden gaat worden. Wij leveren alle materialen die met tuinbouw te maken hebben, nieuw of gebruikt. Batist Hobbykassen heeft naast een uitgebreid assortiment nieuwe hobbykassen ook de mogelijkheid om een gebruikte hobbykas te leveren.


Wij combineren nieuwe materialen met gebruikte. Het gebruikte materiaal krijgt een tweede leven en is milieubesparend. U profiteert zo optimaal van een zeer aantrekkelijke prijs. Vermeulen Groessen kent de oplossingen voor het buitenleven.


Op zoek naar een nieuwe Kassa? Welkom bij Maurice Kassenbouw. Wij realiseren kassenbouwprojecten voor klanten uit alle segmenten van de tuinbouwsector over de gehele wereld. Dankzij onze producten en dienstverleningen kunnen wij u een totaalpakket aanbieden waarmee u voor de meest uiteenlopende vragen of projecten bij ons terecht kunt.


Kassenbouw startpagina is de meest originele portal voor de kassenbouw. Een must voor en door mensen in de kassenbouw. Naast uiteraard een groot prijsvoordeel, kennen gebruikte kassen geen lange levertijden, zijn makkelijk aan te passen aan uw wensen en hebben hun kwaliteit reeds bewezen. Bovendien moeten ook gebruikte kassen voldoen aan de strenge verzekeringseisen en NEN-normen, dus kwaliteit is gewaarborgd.


Wolters kassenbouw is gespecialiseerd in nieuwbouw en gebruikte kassen. We leveren het complete scala aan kassen zoals Venlo-, schuur- en breedkappers. Ook voor groen labelkassen bent u bij ons aan het juiste adres.


Doordat wij regelmatig kassen slopen hebben wij een uitgebreid aanbod aan gebruikte aluminium kasprofielen. Wij kunnen, indien gewenst, ook nieuwe kasprofielen leveren. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van hobbykassen van zowel nieuwe als gedemonteerde materialen uit de professionele kassentuinbouw. Er zijn standaard modellen leverbaar, uiteraard aan uw eigen behoeften en wensen aan te passen.


Gebruikte kassenbouw materialen

Uw hobbykas op maat gemaakt met nieuwe of gebruikte materialen (ook tweedehands glas).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts