donderdag 22 september 2016

Boonstra stenen

In veel verschillende formaten. Van graniet tot Flagstones. Bekijk ons assortiment online. Betontegels in verschillende maten. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Wij zijn gespecialiseerd in (sier)bestratingsmaterialen, natuursteen, luxe tuin-meubelen en tuinaanleg.

Bezoek eens onze grote showtuin en ervaar het zelf! Wij houden ons bezig met verkoop van bestratingsmaterialen aan particulieren, hoveniers en bedrijven. Heeft u nieuwe bestrating nodig?


Prima voorgelicht over de keuze nadat de gevraagde stenen niet. Bij Boonstra Steenhandel in Noardburgum kijk je je ogen uit wat betreft de mogelijkheden. Stenen , tegels en grint zijn er in honderden verschillende soorten, kleuren en maten. Vijftien hoveniers gingen aan de slag met het materiaal en legden inspiratietuinen aan op het showterrein van Boonstra Steenhandel aan de Rijksstraatweg in Noardburgum.


Altijd op de hoogte blijven?

De beste keuze in sierbestrating, tuinhout, tuinhuizen en tuinverlichting in Friesland. Kies voor kwaliteit en goede service, zowel particulier als bedrijf. Vind je het kiezen van de juiste bestratingsmaterialen ook altijd zo moeilijk? Wil je nu betonsteen, gebakken stenen of toch keramiek? Bij Steenhandel Ivaro kunnen wij je altijd adviseren om zo tot jouw droomtuin te komen.


Altena Steenhandel levert al meer dan 3jaar gevelstenen, dakpannen en ruwbouwmaterialen. We denken met uw project mee en adviseren en begeleiden u graag! Met MBI heeft u stenen volgens de laatste trends. Een uitgebreid team van ervaren technische en commerciële mensen werkt voortdurend aan vernieuwing. Zij verwerken ook de wensen van gebruikers in de nieuwste modellen.


Dat levert betere, mooiere en comfortabelere stenen op, of het nu gaat om techniek, kwaliteit, design of gebruiksgemak. Nieuw en gebruikt bestratingsmateriaal, transport, kraanverhuur en grond-, straat- en rioleringswerken bij Roorda Handel en Transport in Stiens, nabij Leeuwarden. Bent u op zoek naar bestrating voor uw oprit?


Zoekt u stenen voor een muur of wilt u nieuw grind in uw tuin, sierbestrating voor uw tuin? Kamstra Steenhandel beschikt over een ruim assortiment. Bij Van der Veer Bestrating in Leeuwarden vindt u diverse tegels, klinkers, opsluitbanden en stapelblokken.


Inschrijven: hoe doe je dat?

Met een inschrijving zet je de eerste stap richting jouw studie bij NHL Stenden Hogeschool. Excluton biedt een groot assortiment sierbestrating. Als team werken wij vanuit passie en ervaring voor het makelaarsvak. Het is die passie die ervoor zorgt dat wij voor de volle honderd procent betrokken zijn bij de aankoop of verkoop van uw woning. Het kopen en verkopen van een woning gaat nu éénmaal om meer dan een stapel stenen alleen.


Totaal Bestrating heeft een groot assortiment siertegels, zo zijn er veel verschillende mogelijkheden in kleuren en formaten. Column Jelle Boonstra : Bakstenen leveren geen zorg. Het magazine wordt voor en door zorgmedewerkers gemaakt en verschijnt vier keer per jaar.


De nieuwste editie verscheen afgelopen dinsdag. Passie en Liefde voor natuur, tuin en bestrating staan bij ons hoog in het vaandel. Welkom op de website van Stenekes-steenhandel de site bij uistek voor al uw bestratings materialen, aanbiedingen, etcWelkom op de website van Stenekes-steenhandel de.


Natuursteen heeft prachtige patronen en mooie natuurlijke kleuren, die erg mooi staan bij de bloemenzee in uw tuin of bij de strakke haagjes en borders. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door websites kunnen worden gebruikt om gebruikerservaringen efficiënter te maken. Volgens de wet mogen wij cookies op je. Die ruimte vul je op met split, zand of gras.


Deze stenen passen prima in een duurzame tuin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts