donderdag 1 september 2016

Bougainvillea

Bougainvillea

Tuin met kleurrijke bloemen en olijfbomen, Prachtig uizicht. Griekenlan met vroegboekvoordeel! Profiteer van vroegboekvoordelen! Boek je zonvakantie vanaf €1p. U krijgt direct een bevestiging.


Vind zakynthos bougainvillea het nu op Kensaq. Bougainvillea is een geslacht uit de familie Nyctaginaceae. Soorten en kruisingen uit het geslacht worden toegepast als tuin- en kamerplant. Er zijn circa soorten, afkomstig uit de tropen en subtropen van Zuid-Amerika, vooral Brazilië. Ze zijn in de eerste helft van de 19de eeuw in Europa ingevoerd.


De planten maken lange ranken, die vaak gedoornd zijn. Wie kent niet de wit gekalkte muren waartegen de roze, rode, lila of oranje bloemen zich scherp aftekenen? Het plaatje doet je denken aan vakanties in Spanje, Portugal of Italië.


Bougainvillea

Je kunt de plant buiten niet overhouden, want hij is niet winterhard. Een bougainvillea heeft baat bij bemesting en zal de productie van bloemen ten goede komen. Voor de kids is hier een zwembad en speeltuintje voor speelplezier. Ook vind je hier een restaurant en bar voor een hapje en drankje. Het hotel ligt in het rustige Agios Sostis, nabij het levendige Laganas.


Maakt de plant eenmaal blad en bloemen aan, dan mag je iets minder gaan gieten. Teveel water geven betekent minder bloemen. In het bloeiseizoen eens per maand plantenvoeding geven. De bougainvillea is waarschijnlijk de bekendste van alle tropische klimplanten. Deze dienen eigenlijk om de plant steun te geven bij het klimmen.


Geef de plant een goede steun of laat hem klimmen langs een muur of stevig klimrek of pergola. Geef niet meer geld uit dan nodig! Zoek bougainvillea zakynthos in Zoekmachines Tegelijk. Snoeien voor het begin van een nieuwe cyclus zorgt ervoor dat de plant intensief nieuwe aangroei kan produceren. De precieze maand van het jaar waarin bougainvillea moet worden gesnoei verschilt van regio tot regio.


Het bedrijf heeft een oppervlakte van 31. Dit voorkomt ook meteen dat de wortels gaan rotten. Botanisten hebben begin 20e eeuw rond het Gardameer hiermee sucssen geboekt. Heb er zelf waarvan een dik 2. Vooral bij een serre als verlengstuk van de woonkamer kan de temperatuur in de zomer oplopen tot tropische temperaturen.


De plant voelt zich hier uiteraard zeer prettig bij en gaat enorm groeien en bloeien. Een van de meest gestelde vragen in kwekerijen van tropische planten betreft het vermeerderen van bougainvillea. De meeste mensen hebben het talloze keren geprobeerd met slechts enkele rotte stekken als. Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je graag verder helpen.


Neen, jammer genoeg overleeft de bougainvillea de winter niet in ons klimaat. De verzorging blijkt alleszins mee te vallen. De plant moet beschermd worden tegen tocht en natte voeten en vorstvrij overwinteren, maar verder stelt ze weinig eisen.


Bespaar uren zoeken en krijg de beste deal!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts