donderdag 29 september 2016

Houten fietsenhok

Bekijk de mogelijkheden op onze website! Blokhutten verkrijgbaar in duizenden soorten en maten voordelig bij Deblokhut. Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost.


Houten fietsenhok

De houten fietsbergingen van Blokhut. Het is zelfs mogelijk om de fietsenberging door een van onze monteurs netjes te laten monteren. ProVelo heeft ook een houten fietsenhok in het assortiment: de Lutra-Box. Een fietshok van hout heeft voordelen zoals: lagere prijsklasse, op maat te leveren, regenwaterdicht, volledig ventileren onderhoudsvrij en makkelijk zelf te monteren! Het houten fietshok is verstevigd met twee grondbeugels, de opklapbare deksel is voorzien van twee.


De Lutra-Box biedt plaats voor of meer fietsen, bakfiets, motor, of scooter. Hij is regenwaterdicht, eenvoudig zelf te monteren en onderhoudsvrij. RVS-) schroeven, voor een langere, roestvrije duur van het hout. Als u uw houten fietsenhok laat realiseren door Van der Heijden Buitenleven kunt u altijd rekenen op professioneel maatwerk.


Kiest u voor Douglas hout, geïmpregneerd Vuren, Eiken of toch voor Western Red Cedar? Laat u het hout van de fietsenstalling behandelen? En hoe laat u de houten fietsenstalling afwerken? Heeft u geen of te weinig ruimte voor de stalling van uw fietsen?


Fietsenstallingen in hout. Geen nood Belgo Garant kan in elke stijl en budget een gepaste houten. Bouwen van een houten fietsenhok van ongeveer 2x2m met afsluitbare deur.


Houten fietsenhok

Het moet aansluiten aan het huis. Nogal basic met een stevige dakconstructie om de pannen die van de dakkapel over zijn te benutten. Met houten tuinpalen in de grond en gebouwd als was het een schutting. Een berging of houten schuur is vaak multifunctioneel.


Je kunt er allerlei spullen zoals gereedschap en machines in opbergen. Je schuur voldoet vaak niet meer, of je hebt helemaal geen ruimte voor een houten schuur. Dan wil je de opbergruimte wat compacter. Een tuinkast is dan vaak een goede oplossing als opbergkast.


Uw houten fietsenhok op maat is meer dan alleen mooi. Naast dat een fietsenhok mooi staat bij uw woning of tuin, moet het natuurlijk vooral functioneel zijn. Ook op dit gebie kunt u heel wat verwachten van een houten fietsenhok op maat, gerealiseerd door Van der Heijden Buitenleven.


Zie de afbeeldingen hieronder, voor een paar voorbeelden. Zoals je hierboven kan lezen, zijn er veel verschillende mogelijkheden. Kan je ons wellicht wat meer vertellen over wat je zelf in gedachten hebt? Duizenden blokhutten nu inclusief eerste aankoop korting zeer scherp geprijsd!


Demontabeleopslagcontainers van snelbouwcontainer. Niet iedereen heeft de beschikking over een houten garage of houten schuur die groot genoeg is voor stalling of berging van uw fiets of motor. Een compacte motorberging of fietsenberging biedt uitkomst.


Van Kooten biedt een compacte fietsenberging aan die u gemakkelijk kunt plaatsen in uw tuin of oprit. Deze hoogwaardige houten schuur biedt voldoende ruimte voor het opbergen van verschillende gereedschappen en uitrusting. Dankzij het massief houten frame is deze opslagschuur erg duurzaam. Het aflopende dak zorgt ervoor dat regen en sneeuw er eenvoudig vanaf lopen. Op zoek naar een houten berging in uw tuin voor het stallen van uw fietsen, motor of scooter of een.


Houten fietsenhok

Aanmelden voor onze nieuwsbrief. Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen. De hardhouten bekleding met hiervoor een klimhortensia maken het beeld compleet en een genot voor het oog. Los van het fietsenhok is een aparte bergruimte opgenomen voor de extra spullen om zo als extra houten element het fietsenhok minder groot of aanwezig toe doen lijken. Een houten aanbouw laten bouwen kan in een korte termijn.


Doordat Goed Verblijven veel prefab maakt in de fabriek is de plaatsingstijd kort. Provelo - houten fietsenhok , fietsenhok.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts