donderdag 29 september 2016

Nas aanbieding

Specialistisch advies nodig? Bespaar tot wel via kiesproduct. Vind goedkoopste nas het nu op Kensaq.


In principe beschikt elke NAS over een of meerdere USB-aansluitingen, maar er zijn ook modellen die aanvullende aansluitingen hebben. Zo kan een NAS bijvoorbeeld over een HDMI-aansluiting beschikken waardoor de foto’s en films die hierop staan direct afgespeeld kunnen worden op je tv, monitor of beamer met HDMI-aansluiting.

Een NAS heeft gegarandeerd een hoge opslagcapaciteit. Zo heeft MediaMarkt verschillende kant-en-klare data-storage-oplossingen voor je, van bijvoorbeeld Seagate, Apple of Western Digital, variërend van TB tot TB. Maar in de meeste gevallen is een NAS uit te breiden met externe harde schijven of SSD’s.


Misschien denk je: maar wat is een NAS ? Reizen met goedkope treinkaartjes? Zo hebben we treinkaartjes aanbiedingen en NS acties. Alles voor een goedkoop treinkaartje.

Wij hebben de NAS -server die jij zoekt in ons assortiment. Bepaal aan de hand van je eigen wensen en eisen welke NAS voor jou optimaal is. De beste Synology aanbiedingen deze week op een rij. Vergelijk eenvoudig alle actuele Synology acties en vind de goedkoopste Synology aanbieding. De NAS (Network Attached Storage) van het merk Synology staan bekend om hun gebruiksvriendelijke en uitgebreide DiskStation Manager software (DSM).


Hiermee installeer je apps en beheer je de NAS , waardoor je hem kan aanpassen naar eigen wens en gebruik. De afkorting NAS staat dan ook voor Network Attached Storage. Het handige van een NAS is dat je hem op je eigen computernetwerk kunt aansluiten. Zo kun je vanaf elke plek in huis en vanaf elk apparaat bij je bestanden.


Dankzij de 4GHz processor en 1GB aan werkgeheugen is deze Synology NAS krachtig genoeg om HD films te streamen. De NAS heeft sloten om harde schijven te installeren, daarmee maak je een persoonlijke cloud tot maximaal 40TB aan opslagcapaciteit. Shop nú eenvoudig en snel op beslist.


Deze zijn beschikbaar voor alle gebruikers binnen uw netwerk of een geselecteerd aantal gebruikers. Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal. Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B. Wat betreft dit laatste is het natuurlijk de grote vraag in hoeverre de OXE810DSE de ALDI NAS sneller maakt.

Open bestanden op uw NAS van Synology via internet zonder ingewikkelde doorstuurregels voor poorten, DDNS of andere complexe netwerkinstellingen. Dankzij QuickConnect kunt u verbinding maken via een veilig en aanpasbaar adres, zodat u direct media- en werkbestanden kunt openen op een willekeurig apparaat met internetverbinding zonder dat u extra betaalt. Rackmount NAS behuizingen kunnen in een inch serverkast gemonteerd worden en zijn uitermate geschikt voor het gebruik op kantoren of datacenters. Let bij aanschaf op de hoogte van de NAS behuizing die in U’s (bijvoorbeeld 1U of 4U) weergeven wordt. Bekijk alle zakelijke NAS behuizingen.


Op zoek naar een NAS (Network Attached Storage) van QNAP? Koop je NAS van QNAP online bij Alternate. NAS opslag oplossingen voor thuis en zakelijk. Die TB externe disken zijn de afgelopen maanden een keer of 3-in de aanbieding geweest bij Aldi voor euro.


Als er restanten zijn, worden die vaak tegen een leuke korting in de vitrine gezet. Het aanbod is per filiaal verschillend. Die NAS is begin van het jaar in de aanbieding geweest. Er is ook een review van hier op tweakers. Verbind je desktop computer of laptop met het apparaat en je back-upt al je bestanden in meerdere versies.


Heb je namelijk een oud document of foto of video nodig, dan vind je deze snel. Je NAS ondersteunt ook link aggregatie dankzij de netwerkpoorten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts