dinsdag 27 september 2016

Weber barbecue q1400

Onze barbecues zijn ideaal voor in iedere tuin, op het terras of het balkon. Millionen Ergebnisse hier Entdecken! Ondanks zijn kleine formaat, biedt het kookoppervlak ruimte om te barbecueën voor wel personen tegelijkertijd.


Handig, wanneer je vrienden en familie op visite hebt. Vreemd dat dit element kapot kan gaan. De barbecue staat op een vaste plek. Deze elektrische barbecue is voorzien van een hoogwaardig geëmailleerde gietijzeren grillplaat waarop jij altijd heerlijk barbecuet.


En ongeacht wat je misschien in je omgeving hoort, elektrisch barbecueën geeft wel degelijk die authentieke barbecue smaak! Ga naar buiten en laat de zon op uw gezicht schijnen. Gril zalm en groenten of burgers en hotdogs.


Weber barbecue q1400

Deze barbecue is verkrijgbaar in diverse kleuren en wij mochten de zwart-grijze variant testen. Toch passen er met gemak een stuk of acht hamburgers, zes spiesen of zes kippenpoten op het grillrooster. Daarnaast is de barbecue heel gemakkelijk in gebruik: je steekt de stekker in het stopcontact en hebt dus geen houtskool of gas nodig. Zet de barbecue aan en nodig vrienden uit voor een barbecue op uw dakterras of relax met een drankje terwijl de steaks liggen te garen op de barbecue.


De Q is verkrijgbaar in verschillende maten, die allemaal klein genoeg zijn om bijna overal te passen, maar groot genoeg om een hele maaltijd op te bereiden. Barbecueën op elektriciteit heeft vele voordelen. Een barbecue kopen bij GAMMA. Ben je op zoek naar de beste barbecue of een balkon bbq, dan zit je bij GAMMA goed. Of je nu voor barbecueën op houtskool gaat of liever een elektrische barbecue wilt kopen, het aanbod bij GAMMA laat niets te wensen over.


Het voordeel van een elektrische BBQ is dat er geen vuur aan te pas komt, je kunt hem dus veilig gebruiken op je balkon. Specialistisch advies nodig? Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Deze powerbarbecue is krachtig en bied je enorm veel barbecueplezier. Weber barbecue op Vergelijk.


Start de barbecue door op de rode knop te drukken en binnen een aantal minuten is hij klaar voor gebruik. Niet alleen thuis, maar ook onderweg met gasfles of gasbusje. Voor het dagelijks gebruik. Zelfs in kleine ruimtes zoals een balkon, patio of kleine tuin. Met inklapbare werkbladen en een onderstel biedt de barbecue alle mogelijkheden om ook met minder buitenruimte uitgebreid te grillen.


Dankzij de lange stroomkabel van meter ben je niet direct afhankelijk van een stroompunt buiten. Een groot warmtespiraal met een vermogen van kilowatt zorgt voor een optimale warmteverdeling en geeft een gelijkmatig grillresultaat. Het warmtespiraal is zelfreinigend.


Na het grillen is het overgebleven sap gemakkelijk te verwijderen door het uitneembare druipbakje. Gewoon de stekker in het stopcontact en u kunt meteen beginnen. Deze barbecue bewijst maar weer dat heerlijk barbecueën ook zeker kan op kleine ruimtes zoals een balkon, patio of kleine tuin.


Weber barbecue q1400

Een on-the-go barbecue die je ook op je balkon kunt gebruiken. Naar gas- en houtskoolbarbecues mag je zelfs niet eens kijken, want deze zijn verboden voor het gebruik op een balkon. De voordelen van een elektrische barbecue zijn dat je de barbecue snel en eenvoudig gebruikt, je geen last hebt van rook en geur en daardoor ideaal voor op het balkon en het terras.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts