woensdag 28 september 2016

Allibert bank california

Allibert bank california

Bekijk onze online kortingen. Bestel direct online bij TuinXXL. Loungesets en bestel direct online. Hoe meer u besteedt, hoe hoger de korting. Niet te missen - Kom Langs!


Allibert bank california

Uw terras wordt de plek waar iedereen wil zitten. En met de afmetingen van deze tuinbank heeft u al gelijk heel wat zitplaatsen gecreëerd. Het vlechtwerk is sterk en duurzaam. De bank is echt bedoeld om lange tijd probleemloos te kunnen gebruiken.


De stoelen en de bank bieden optimaal zitcomfort dankzij de meegeleverde zit- en rugkussens. In een moderne fabriek in het Brabantse Rijen staat kwaliteit centraal – van ontwerp tot productie. De tuinbank is gemaakt van gespoten polypropyleen, met een wicker look. California loungeset zits antraciet.


Dit geeft de bank een robuuste en elegante uitstraling. Het kunststof wicker is zeer onderhoudsvriendelijk en goed bestand tegen verschillende weersomstandigheden. In de tussentijd ga je met plezier en een beetje ongeduld aan de slag met alles wat op je wacht. Het wicker is weerbestendig dus onderhoudsvrij.


In de hocker kun je enkele spullen opbergen maar let wel op, de hocker is niet waterdicht dus haal je spullen er wel uit wanneer het regent. Voor 17:bestel morgen in huis. Profiteer van onze online kortingen! Leuk wonen hoeft niet duur te zijn.


Thuisbezorgd of gratis afhalen in onze winkel! Kies uit producten vanaf € 500. Of je nu een tafel, stoel of lounge set zoekt: van tuin en balkon maken we graag de leukste plek om samen te genieten.


Steeds zoeken we daarbij naar de ideale mix tussen krachtig design en een prettig prijskaartje. De set heeft een lengte van 1centimeter, is centimeter breed en centimeter hoog. De kussens zijn weerbestendig. Verder heeft de set een optimaal zitcomfort, mede dankzij de heerlijke zit- en rugkussens. Allibert california lounge stoel x 68.


Het geweven vlechtwerk zorgt voor een luxe en trendy uitstraling en is haast niet meer weg te denken in menige tuinen. De set bestaat uit twee brede loungestoelen, een ruime 3-zits bank en een vierkant tafeltje. De bank wordt geleverd met extra dikke en comfortabele zit- en rugkussens voor iedere zitplek en is gemaakt van weer- en waterbestendige hars dat een luxe en mooie ronde rattan-textuur heeft. Deze is iets naar achter afgerond zodat het lekker comfortabel zit zonder kussens. Deze tuinset heeft twee stoelen, een 3-persoons bank en een tafel die gemaakt zijn van weerbestendig kunststof.


Drie personen op een bank zitten echt heel royaal. Genieten van de natuur om u heen of van het aangename gezelschap van uw familie. De bank heeft een ruim zitcomfort dat wordt verfijnd door de zes dikke… Ontdek onze Overige van Wehkamp.


Allibert bank california

Koop nu en betaal pas over dagen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts