vrijdag 23 september 2016

Afmeting dranghek

Een ideale afscheiding om grote groepen mensen in bedwang te houden. De maximale spijlafstand van 100mm maakt het hek kind- en diervriendelijk. Het is veilig om aan dit stabiele dranghek doeken te bevestigen. Afmeting dranghek De dranghek afmetingen van de dranghekken spijls zijn meter breed en hebben een hoogte van meter hoog.


Tussen de negen spijlen zit een ruimte van cm. Deze tussenruimte is uitermate geschikt voor het tegenhouden van publiek tijdens bijvoorbeeld een evenement.

Bestel hekwerkbanners voordelig bij Drukwerkdeal. Bestel voor € 3per stuk en bespaar Bestel voor € 3per stuk en bespaar Bestel 1voor € 2per stuk en bespaar 1 Bestel 288. De door webo verhuur ontwikkelde sierhekken als variant op het st. Dranghek verhuur - Dranghekken verhuur - ACTIE korting. We hebben een ruim assortiment dranghekken met een goede mix van prijs, kwaliteit en gewicht.


Door dit variërende aanbod is er voor iedere situatie een juist dranghek te vinden. Men gebruikt vaak dit type dranghek om voetgangers naar een veilig pad te leiden. Er kan bijvoorbeeld een pad afgebakend zijn voor voetgangers met hekken in staal, waardoor ze volledig veilig een weg kunnen oversteken.

De dranghekken in staal die ook wel eens nadars of nadarhekken worden genoem kunnen lange tijd blijven staan. De dranghekken van RUUD VERSCHOOR VERHUUR bv worden zowel ingezet bij (zeer) grootschalige publieke gebeurtenissen, als bij kleine evenementen. Voor het kopen of huren van dranghekken bent u bij Dranghekken Nederland aan het juiste adres. Voor vrijwel elk type dranghek in ons assortiment is 24-uurs levering mogelijk. Creëer een lage afzetting.


Dranghekken zijn ideaal voor het creëren van een tijdelijke lage afzetting en worden veelal gebruikt bij evenementen. Fence Events is gespecialiseerd in allerlei evenementen. Wij bieden een compleet pakket aan hekwerken van hoogwaardige materialen tegen een aantrekkelijk tarief. Bouwhekken en dranghekken kopen?


Het hek heeft vaste poten en de hekken kunnen met elkaar verbonden worden middels een haakbevestiging. Een uitstekende duurzame afzet oplossing is snel geschied met dit kunststof dranghek. Steeds meer klanten stappen over van het ouderwetse stalen dranghek naar deze kunststof variant. Dankzij een draaibare rubberen voet is opslag en vervoer een stuk efficiënter. Daarnaast kunnen deze hekken eenvoudig in een haakse hoek worden geplaatst.


Dranghekbanners zijn meestal van Frontlit of Mesh materiaal, maar zijn ook leverbaar als dranghek hoes. Bijvoorbeeld één lange dranghekbanner, als er veel dranghekken naast elkaar staan. Toeschouwers effectief begeleiden met dranghekken.

Voor de verhuur leveren wij een 8-spijls dranghek. Sterk, licht en verpakt per stuks in een dranghek krat. Een krat met dranghekken bevat 1meter. Onze dranghekken hebben hun dienst inmiddels bewezen bij popconcerten, wielerevents zoals enkele etappes van de Tour de France, de Giro d ’Italia, WK wielrennen Kopenhagen, WK wielrennen Zuid Limburg, Amstel Gold Race, maar ook grote atletiek evenementen in Hilversum, Köln, Maastricht, Eindhoven, Bonn en Brussel. De dranghekken worden aangeleverd in een bok, met daarin dranghekken met een totale lengte van 1meter.


Gigantisch scherp in Media en Prijs. Bij de Postergigant leveren we al meer dan jaar het mooiste drukwerk voor onze klanten! Benieuwd naar maatwerk voor u? Verhuur Ruim jaar verhuurt D. Ik wil een dranghek spandoek van de Spandoekenspecialist. Tevens plaatsen wij de bekende driezijdige.


Laat ons jouw dranghek spandoek maken. Al jarenlang bedrukken wij deze spandoeken voor tevreden klanten. Ben je geïnteresseerd in onze diensten? Koppelbaar dranghek Afmeting : 2. Wilt u evenementenhekken huren?


Wij leveren en plaatsen door heel Nederland. U kunt natuurlijk ook zelf bij ons afhalen op één van onze locaties in Nederland. Ook zorgen we voor een snelle levering. Of het nu gaat om grote of kleine partijen, geen vraag is ons teveel.


Ook voor vragen over dranghekken huren kunt u bij ons terecht. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Dus als u voor een marathon een dranghek wilt huren, zullen wij u zo snel mogelijk van dienst zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts