donderdag 15 september 2016

Festo slang

Uitwendig gekalibreerde slangen. Ons doel: maximale productiviteit en prestatievermogen voor onze klanten. De beste Persluchtslang producten koopt u bij Pneumatiek.


Festo slang

PUN-Vof zelfs slang voor gebruik in lasspet omgeving type PUN-VO-C. Deze slang heert een temperatuur bereik. Prijzen zien en online bestellen? Dat is mogelijk als u bent aangesloten bij een van onze dealers in de buurt. Wilt u producten verkopen als Kramp Dealer?


Kunststofslang PUN-8X25-BL uitwendig gekalibreer voor QS-insteekkoppelingen, CN- en CK-schroefkoppelingen polyurethaan (bij de productie van levensmiddelen niet toegelaten). Bijzonderheden Hydrolysebestendig Voordelen Geschikt voor vochtige omgevingen Toepassingsgebied Voedingsindustrie Technische informatie Bij voorkeur te gebruiken in. Een brede verscheidenheid aan festo slang -opties zijn voor u beschikbaar, zoals plastic. Er zijn festo slang leveranciers, vooral gevestigd in East Asia. Vind de beste selectie festo slang fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit festo slang voor de dutch luidspreker markt bij alibaba.


Zo ontstaan op maat gemaakte oplossingen voor professionals zoals ons schuursysteem voor perfecte oppervlakken dat bestaat uit schuurmachine, schuurzool, schuurmateriaal, slang en onze CLEANTEC mobiele stofzuigers – eenvoudig, efficiënt en stofvrij werken. Onze SYSTAINERS als innovatieve gereedschapskoffer ronden onze systeemgedachten af. Vandaag voor 17:bestel morgen in huis! Onze medewerkers zijn onbetwist specialisten op het gebied van slangen, koppelingen en compensatoren.


We gebruiken daarbij onze productconfigurator, die snel en professioneel de juiste slang van de juiste koppeling voorziet. Op chemisch gebied blijken de slangengebruikers vaak veel minder onderlegd. Met name in de persluchtwereld wordt nog wel eens gedacht: “een slang is een slang , als de kleur maar goed is”. Daar zit echter een addertje onder het gras. Kunststofslang PUN-6X1-BL uitwendig gekalibreer voor QS-insteekkoppelingen, CN- en CK-schroefkoppelingen polyurethaan (bij de productie van levensmiddelen niet toegelaten).


Festo slang

Met veel kennis van zaken werken onze pneumatiekspecialisten vanuit onze vestiging in Zaandam, waar ze ook over een breed assortiment uit voorraad kunnen beschikken. Verschillende kunststof slangen in het assortiment van INDI. In onze webshop heeft u binnen deze product de keuze uit de volgende categorieën: Elastomer, PU en PVC. Festo PUN-H-T in testopstelling.


Binnen iedere categorie vindt u weer diverse producten en onderdelen. Heel veel keuze binnen de productgroep pneumatiek slang. Bovendien mogen ze in contact komen met water tot een temperatuur van °C zonder kans op beschadiging.


Deze componenten zijn eenvoudig te monteren met behulp van QS push-in koppelingen en bestand tegen onder andere hydrolyse, UV-straling (zwarte uitvoering) en microben. Vind uw Kunststofslang PUN bij ERIKS. De keuze van de juiste slang en koppeling is van verschillende factoren afhankelijk, maar vaak bepalen een beperkt aantal factoren de uiteindelijke keuze. Onderstaand overzicht toont de belangrijkste specificaties in één tabel voor zowel slang als koppeling om snel tot een juiste keuze te komen.


Lees meer Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit. Zekerheid voor betrouwbare, snelle en voordelige verbindingen.


Festo slang

In voorraad Aan vergelijken toevoegen. Door de hoge flexibiliteit van de slang is hij vooral geschikt voor Machine- en Apparatenbouw. Omdat hij gemakkelijk herstelt na het knikken van de slang.


DePolyurethaan slang is goed te kalibreren en daarom perfect te gebruiken in combinatie met Push-in koppelingen, maar ook opsteek koppelingen of knelkoppelingen behoren tot de mogelijkheden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts