dinsdag 13 september 2016

Terraskachel esschert

Tuinhaarden online bij LIDL. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Bekijk ons gehele tuinhaarden assortiment online. Buitenkachels - Alle Types. Mooie producten op grote prijzen.


Terraskachel esschert

Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Deze handzame kachel is hét accessoire voor de late avonden buiten. Langer genieten van een mooie zomeravond? Vanwege het formaat heeft u vanuit uw luie stoel mooi zicht op de vlammen.


Schenk een glaasje in, zet een hapje op tafel en geniet van het uitnodigende vlammenspel. De afmeting van de kachel is × × 1centimeter. Hij is gemaakt van robuust gietijzer en staat heel stevig op zijn pootjes.


Terraskachel esschert

De kachel heeft een deksel waarmee je hem aan de bovenkant afsluit, zo voorkom je dat er regenwater inloopt. Het is heerlijk om buiten te leven. Tijdens de zomermaanden is het heerlijk om buiten te leven.


Maar valt de avon dan koelt het vaak onaangenaam af. U kunt echter ook een sfeervol haardvuur stoken! Met de bijgeleverde deksel kun je de bovenkant van de kachel afsluiten en voorkom je inregenen. De kachel is gemaakt van stevig staal en voorzien van een praktische opslag voor hout.


De terraskachel met houtopslag is een moderne terrashaard met strakke lijnen. De schoorsteen zorgt voor een goede afvoer van rook. Deze esschert terraskachel is een echte sfeermaker in je tuin! Terraskachel gietijzer esschert voordelige afhaalprijs!


Cm (ff13) afhaalprijs € 10- hoogte ca. Be inspired in the Eastern Netherlands! In een handomdraai bij u geleverd. Deze gietijzer terraskachel word geleverd met een deksel om inregenen te voorkomen. Koop hem nu voor €7deze terraskachel ff2van esschert design is een uitstekende keuze voor extra warmte.


Stook het hout op tot een heerlijk vuurtje en pak er een lekker drankje bij. Door de deur blijft het hout veilig in de kachel en heb je geen last van vonken. Maak je tuin of terras warm en gezellig met een tuinhaard of terraskachel.


Een buitenhaard stook je met hout, waarmee je het vuur zo groot en zo warm kunt maken als jij wilt. Vierkant, ron strak en modern of stoer en robuust: wij hebben vele soorten en maten tuinkachels en buitenhaarden van gietijzer of metaal. Mevrouw Mosterd die daar toen der tijd woonde startte met detailhandel in cadeauartikelen en alles voor een mooi gedekte tafel.


Terraskachel esschert

De Burnies terraskachel weegt zelf kilo, waardoor het mogelijk is deze gemakkelijk te plaatsen. Eventueel kunt u hiervoor de vaak toegepaste vloerplaat op wielen gebruiken waar de kachel aan verankerd wordt, zodat u het geheel nog gemakkelijker kunt verplaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts