dinsdag 17 januari 2017

Niagara watervallen

Niagara watervallen

Reserveer online, laagste prijzen. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu! Snel, eenvoudig, gemakkelijk. Ergebnisse von Suchmaschinen! Bekijk hotelprijzen en aanbiedingen. Geef niet meer geld uit dan nodig! Vind geweldige hoteldeals.


Voor de scheepvaart zijn de watervallen een onoverkomelijke belemmering. Langs de Rainbow Bridge wip je zo van Amerikaans naar Canadees grondgebied. Je hoeft enkel eventjes je Amerikaanse toeristenvisa en paspoort te laten zien. Na aanschaf van een ticket ga je eerst met de lift naar beneden waar je vervolgens in de rij aan mag sluiten. En hij is elke keer anders.


In de zomer is er (logischerwijs) minder water. Ter hoogte van de watervallen beginnen enkele van de mooiste wandelingen in de omgeving. Je kunt de watervallen en daarmee ook de grens tussen Amerika en Canada oversteken via de Rainbow Bridge, een brug over de rivier beneden de watervallen.


Wil je ontspannen de watervallen bezoeken? Boek je tickets alvast online zo hoef je niet aan te schuiven en ben je zeker van je plaatsje. En zodra iets heel erg bekend is, komen er veel toeristen op af. Op een zonnige, maar koude winterdag, hebben wij de beroemde watervallen bezocht. Vanuit de Canadese stad hebben we de watervallen bekeken.


Als je de watervallen van beide kanten wil zien, moet je je paspoort bijhebben en zowel een ETA als een ESTA geregeld hebben. Boek met je favoriete reisgenoot GetYourGuide. Sla de wachtrijen over met mobiele tickets. Kies GetYourGuide als reisgenoot.


Niagara watervallen

Kaartjes kun je in New York en Toronto op het station kopen. Van ver af zie je mistwolken in de lucht opstijgen. Het geluid en de kracht van het water is niet te omschrijven. In de avond zijn de watervallen verlicht in verschillende kleuren.


Als je alle activiteiten af wilt gaan ben zeker wel een dag in touw, en als je alles in het nabijgelegen dorpje wilt ontdekken ook. Wees wel vroeg, want het is er meestal erg druk. Niagara On The Falls Search Now! De spannendste manier om de watervallen te ontdekken is met de boot.


De Maid of the Mist vaart tot heel dicht bij de watervallen. Via een grot kom je ontzettend dichtbij. Bent u hier via een pagina in terechtgekomen? U wordt meegenomen naar de Horseshoe Falls, de Bridal Veil Falls en de American Falls. U heeft tijdens de bezichtiging vanzelfsprekend volop de gelegenheid om foto’s te maken, en voor uzelf te besluiten welke kant van de watervallen het mooist is.


Het kan een paar dagen vast blijven zitten, maar het kan ook jaren gaan duren. Als het de moeite waard is, dan bieden wij het aan. Ontdek de beste tours en activiteiten. Breng je tijd niet door in de wachtrij, maar met het verkennen van je bestemming. Deze bijzonder leuke sta gelegen op de oevers van Lake Ontario, is de uitvalsbasis voor de watervallen en het is bovendien een zeer gezellige plaats om te vertoeven.


Wanneer je vlakbij de watervallen staat is het nog indrukwekkender. Hoe lang je bezig bent bij de watervallen hangt van veel dingen af. Op het observatieplatform kun je de watervallen goed (en gratis) bekijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts