vrijdag 27 januari 2017

Betonnen afdekkers

Bestel jouw betonnen muurafdekkers nu bij Betondingen. Er zijn tal van interessante voordelen verbonden aan het bestellen van je betonnen muurafdekkers hier bij Betondingen. In eerste instantie zijn er zoals aangegeven drie verschillende uitvoeringen waar je een keuze uit kan maken. Beton is namelijk een ontzettend sterk materiaal, heeft een lange levensduur en is onderhoudsarm.


Beton bestaat uit natuurlijke grondstoffen die volledig recyclebaar zijn.

Bovendien kunnen de betonnen muurafdekkers bij een volgende bouwwerk weer gebruikt worden wanneer u er uiteindelijk voor kiest om de muur af te breken. De stalen geveldrager van Vebo Staal blijft door-innoveren. De laatste ontwikkeling is het voorzien van de geboute hoeklijn van een nog innovatievere stelmogelijkheid. Hercules Beton BV, prefab beton, kantplanken, lateien, betonlateien, zelfdragende lateien, samenwerkende lateien, afdekbanden, spekbanden, voorraa raamdorpels. Afdekkers zijn er voor vijvers, tuinmuren en poeren.


Een poer is een gemetselde kolom die vaak wordt gebruikt als opbouw van een schutting of bij het plaatsen van een hek. Een afdekker zorgt ervoor dat er geen vocht doordringt in het onderliggende metselwerk. Tegelijkertijd worden afdekkers gebruikt om poeren meer uitstraling te geven.

Dat is dus de zijde waar je tegenaan kijkt als je vanaf de gootzijde van een dak naar de schoorsteen kijkt. De muurafdekkers en penantafdekkers van Efko Beton maken uw gemetselde muur helemaal af. Andere kleuren of uitwassingen zijn ook mogelijk. Met betonnen muurafdekkers heeft u een perfecte aanschaf waar u veel plezier van gaat beleven, u heeft er namelijk nauwelijks onderhoud aan. Onze muurafdekkers zijn onderhoudsarm.


Mocht u de afdekkers af en toe toch willen reinigen dan kunt u dit eenvoudig doen met wat water en een mild reinigingsmiddel. In de bouwwereld is de term ‘ afdekkers ’ een ruim begrip. Zo kan het gaan om betonnen muurafdekkers, betonnen penantafdekkers en betonnen schoorsteen afdekkers.


Eén ding hebben deze afdekkers gemeen: ze zorgen voor een nette afwerking van metselwerk. Betonnen afdekker voor muren, pilaren en schoorstenen. Bent u op zoek naar een duurzame, sterk en mooie oplossing voor het afdekken van uw bouwwerk? Een betonnen afdekker van Concreet Beton zal nooit gaan vervormen of vergaan. Daarnaast zijn de hoogwaardige kwaliteit afdekkers zijn ook bij nieuwe gebouwen weer te hergebruiken.


BS Beton is leverancier van prefab beton. Op deze website vindt u ons standaardprogramma met o. Ons groot assortiment betonnen penantafdekkers zullen ervoor zorgen dat er geen vocht in uw stenen trekt en uw bouwwerk wordt beschermt.

Aanbieding voor laatste stuks uit voorraad. Geef uw muren een prachtige afwerking en zorg ook nog eens voor het behoud van uw bouwwerken. Muurkappen zijn sterk en hebben naast een sierlijke functie ook een beschermende functie. Met betonnen muurkappen heeft u een perfecte aanschaf waar u veel plezier van gaat beleven, u heeft er namelijk nauwelijks onderhoud aan. Dit zou men ook kunnen aanhouden bij bijvoorbeeld.


Vlak of vierzijdig aflopend diverse modellen. Voor zover we het kunnen bekijken zijn nu alle betonnen afdekkers geplaatst. Te koop betonnen pilaarhoedjes en muurplaten voor afwerking van uw tuinmuren. Bij afwerking van de dakranden met betonnen muurafdekkers, wordt het gewicht van de afdekkers deels afgedragen naar het metselwerk buitenblad en deels naar de Dakstand M. Na het plaatsen van de Dakstanden M dienen de elementen aan de bovenzijde afgewerkt te worden met 18mm multiplex De bovenzijde van het multiplex is gelijk (of iets lager) aan. De afdekkers zijn voorzien van een waterhol zodat de muur niet nat en vies wordt.


Kleine en lichte afdek-kers worden vaak op de muur gelijmd of in mortelspecie gelegd. Muurafdekkers van Efko Beton zijn onderhoudsarm en eenvoudig te plaatsen. Penantafdekkers, ook wel paalmutsen of petten genoem worden toegepast voor het afdekken van een kolom, penant of schoorsteen zodat metselwerk wordt beschermd tegen.


De betonnen mutsen zorgen niet alleen voor een prachtig uiterlijk van al uw bouwwerken, ze zorgen er ook voor dat de levensduur van al uw muurtjes en pilaren vele malen wordt verlengd en dat hun stabiliteit behouden blijft. Daarnaast beschermen de afdekplaten de muur tegen beschadigingen zoals het afbreken van stenen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts