vrijdag 13 januari 2017

Tomcat rattengif

Snel en effectief je huis ratvrij met de KB Home Defense rattenval. Voorkom schade en overlast door ratten op uw bedrijf met professioneel rattengif. Verkrijgbaar in verschillende vormen.


Speciaal voor de Professionele Veehouderij. Het rattengif is erg aantrekkelijk voor de ratten en de ratten worden dan ook snel bestreden. Voor extra veiligheid kunt u het rattengif in één van onze voerkisten doen.


Afdeling Dierplagen laten komen. Bijna alle merken, soorten en diverse verpakkingen. In ons assortiment zijn dit: Sorkil-G, Tomcat blox, Rattox-G, Nora Pasta, Raco, Probloc en Strong. Groot assortiment rattengif voor optimale rattenbestrijding in de veehouderij. Bekijk hier ons assortiment!


Met rattengif bedoelen we verschillende soorten gif tegen ratten en muizen. De professional spreekt over “rodenticiden”: gif dat bedoeld is om knaagdieren te doden. Mocht u nog vragen hebben, stel deze dan via dit formulier. Wij zullen u zo spoedig antwoorden.


Het is daarom belangrijk om altijd voldoende rattengif beschikbaar te stellen om resistentie te voorkomen. Ratten vangen met rattengif. Voordelen van rattengif op basis anticoagulentia. Hij had daarna ook gekleurde ontlasting.


Wanneer je rattengif bij de drogist koopt riskeer je. Tomcat Blox maakt een radicaal einde aan uw overlast van muizen en ratten. T bij Royal Brinkman Hét online platform voor de tuinbouw 30.


Er bestaan vele verschillende manieren om ratten of muizen te verjagen of te bestrijden: (elektronische) muizenvallen (ook als elektronische rattenval te gebruiken), muizengif, muizenlijm, enz. Alles om ratten doeltreffend te weren en te bestrijden vindt u bij AllesTegenOngedierte. Muizen en rattengif Tomcat 8xgr blok.


Tomcat rattengif

Bij onze rattengif webwinkel kunt u terecht voor verschillende soorten producten voor ratten, waaronder lokdozen en rattengif. Naast rattengif hebben wij ook nog andere producten voor ratten, waaronder rattenvallen, rattenwering en rattenlijmkaarten. Al deze producten kunnen u helpen bij het bestrijden van dit. Vaak bestaat er echter onzekerheid over de opname van rattengif , of is de eigenaar zich zelfs van geen kwaad bewust.


Om effectief en veilig met het gif voor ratten om te gaan, kun je rattengif het beste in een voerdoos plaatsen. Zeer regelmatig komt het voor dat de hond rattengif eet terwijl de eigenaar niet wist dat dit in de buurt te vinden was. Een hele enkele keer wordt een hond bewust vergiftig maar dit komt maar weinig voor. TOMCAT BLOX is een erkend en toegelaten waterbestendig lokaas (BB) ter bestrijding van ratten muizen, geproduceerd door BELL LABORATORIES, Inc.


Tomcat rattengif

TomCat Blox Agro online te bestellen voor € 129! Het bestrijdingsmiddel bevat gemengd graan met appelextract en is hierdoor een zeer smakelijk bestrijdingsmiddel. Het middel bevat de werkzame stof Difenacoum en is zeer geschikt om te gebruiken in gebouwen, woningen, opslagplaatsen en dierenverblijven. Inhoud: 2gr (blox) Werkzame stof: Bromadiolon 0 TOMCAT is gebruiksklaar en direct in een voerdoos te plaatsen.


Koop hier online bij Agradi verschillende soorten muizengif tegen een voordelige prijs! De meeste mensen herkennen het wel, muizen in de stallen, schuur of zelfs in huis. TomCat blokken en bij behorende preparaatkist bestellen. Beter is het om een gediplomeerd bedrijf in te schakelen als de gemeente niets meer aan rattenbestrijding doet of laat doen.


Vaak heeft gemeente wel bedrijf waar men rattenmeldingen naar toe doet voor actie. Je kan vergif gebruiken maar let daarbij wel op dat het rattengif dat in Nederland verkrijgbaar is bijzonder zwak is (ivm milieu regels) en bij verkeerd gebruik bijzonder ineffectief is. Daarbij geld hier zeker dat je met alleen symptoombestrijding eigenlijk nergens komt.


Gif werkt pas als je het probleem ook bij de bron aan pakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts