woensdag 25 januari 2017

Eurotrail strandstoel

De grootste collectie strandstoelen. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Goedkope strandstoelen , vind het hier! Voor ieder wat wils, bekijk ons aanbod aan meubels.


Eurotrail strandstoel

Bekijk uw resultaten strandstoeltje bij teoma. Strandstoel met verstelbare rugpaneel. Het rugpand kan geheel vlak gelegd worden zodat er een comfortabel ligbed otnstaat.


Houten armleuning verstelbaar in posities. Verstelbaar en verwijderbaar hoofdkussen. Eenvoudig te dragen met de schouderriemen. De perfecte metgezel voor het strand! Een serie comfortabele strandstoelen.


Licht gewicht, kleine pakmaat. Luxe strandstoel die tevens als comfortabel relax bed te gebruiken is. Zeer plat op te vouwen en eenvoudig mee te nemen naar het strand. Eurotrail Campingstoel St.


Zeer klein op te vouwen en eenvoudig mee te. Een populaire strandstoel zijn de strandstoelen van Bo-Camp Copa Rio. Deze kenmerken zich als een lichtgewicht strandstoel die inklapbaar is en compact mee te nemen.


Eurotrail strandstoel

Door de stevige constructie is de stof erg stevig. Zeer compact is ook de strandstoel inklapbaar. Raphael strandstoel - dutch blue. Vind de mooiste meubels tegen lage prijzen.


Zoeken bij homeandgardenideas. Op deze pagina kunt u met de nieuwe store locator (dealer overzicht) eenvoudig de dichstbijzijnde delaer vinden. Stand of camping klapstoeltje. Heerlijk comfortable en eenvoudig om mee te nemen!


Technische specificaties: Materiaal: 1 polyester. De Mallorca is een ideale strand- en campingstoel. Hij is licht van gewicht en compact in te klappen. De stoel heeft een verstelbare rugleuning en is volledig naar achter te klappen.


Deze stoel is gemakkelijk mee te nemen doordat je hem klein en compact in kunt klappen, en hij maar kg weegt. Tropez is een comfortabele strandstoel. Op deze manier is de stoel gemakkelijk op te bergen of te tillen als je naar het strand toe loopt. Omdat de Acapulco nog geen kg weegt is hij tevens gemakkelijk mee te nemen.


Deze strandstoel heeft verstelbare armsteunen en rug is volledig neerklapbaar. Aan de achterzijde van het ruggedeelte zit een speciale uitklapbare beugel die u kunt uitklappen als steun wanneer uw de stoel volledig als een ligbed wilt neerklappen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts