donderdag 19 januari 2017

Design vazen groot

Exclusieve collectie vazen. Dutz, Des Pots en Pols Potten. Diverse stijlen, grote en kleine vazen. Bekijk Nu Al Onze Desing Vazen. Verfraaien van uw huis met Vazen.


Ruim assortiment online bestellen!

Shop hier Scandinavisch design van o. Kähler, Bloomingville en Ferm Living! Uw bloemen en planten stijlvol presenteren? POV cirkel vaas groot Zwart.


Een heerlijk kleurrijke eyecather die zorgt voor een extra touch aan uw interieur. Neem een design vaas in een rustige tint en vul deze met kleurrijke bloemen. Lotta Vaas of Lantaarn Groot - Met Houten Deze mooie combinatie van helder glas en 1 FSC goed gekeurd hout heeft een elegante en tijdloos design.


Je hebt altijd ruimte voor nog een vaas , en je kunt ze in elke kamer gebruiken, dus ze zijn in elke woning een onmisbaar decoratief element.

We hebben een groot assortiment mooie vazen ontworpen die bij allerlei soorten bloemen passen en ook in jouw interieur. Je kunt kiezen uit vazen in allerlei groottes, kleuren en designs hier op onze website. Moderne vazen of design vazen ? Of kies je toch die gedurfde Dutch Design vaas ? Zoals met mooie vazen op de vensterbank, schouw of kleine vaasjes op de salontafel. In een setje of één enkel in het oog springend exemplaar, de keuze is reuze.


De vazen van iittala hebben een vrij minimalistische uitstraling, maar worden wel altijd gekenmerkt door een origineel, modern design. Neem bijvoorbeeld de Aalto vazen in de collectie: deze vazen hebben hun bijzondere uitstraling te danken aan de vloeiende lijnen die met de mond zijn geblazen. Hierdoor valt het boeket ook gelijk goed in de vaas ! Decoratie vazen bestel je online bij Sfeer voor Jou, dé webwinkel voor accessoires in jouw sfeer. Met een paar mooie vazen in huis kan je je eigen sfeer maken en variëren met de seizoenen mee.


Onze zorgvuldige collectie bestaat oa uit groene vazen , art deco vazen , hoge vazen , glazen vazen , etc. Combineer een opvallend item ( groot , felle kleuren, gekke vormen) met wat neutrale woondecoratie. Ga bijvoorbeeld voor een grote, ronde, zilveren, of bolvormige vaas met twee kleine witte kandelaren ernaast.


Deze kies je dan bewust in een neutrale kleur en ze zorgen samen voor een ideale balans. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis!


Maak van jouw huis jouw thuis.

Ontdek ons unieke woonassortiment online. Naast designklassiekers, zoals de Aalto vaas , is er een mooie selectie van verschillende designvazen in deze categorie. De varianten zijn divers - ga op zoek naar uw favoriete vaas.


In onze webshop bestel je online zonder verzendkosten (boven €5-) en direct verstuurd! Direct online vazen en schalen bestellen. Laat verse bloemen tot hun recht komen in een designvaas. Design vazen in de Interior Design Shop - Uw voordelen in een oogopslag. Of laat de vaas voor zich spreken.


Het is een trend: een groot item als eyecatcher in je interieur. Kies bijvoorbeeld voor een mooie grote vaas of een paar grote vazen bij elkaar. Er zijn heel veel grote vazen te koop, van simpele tot bijzondere design modellen. Deze mooie grote vaas komt uit de Conical collectie van het befaamde Duitse merk Leonardo.


De vaas heeft een simpel, maar stijlvol design en is volledig gemaakt van glas van hoogwaardige kwaliteit. De vaas is erg leuk om te gebruiken als decoratie in combinatie met bloemen, takken of andere accessoires en komt in haast ieder woning goed tot. Voor iedereen een voordeel. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Een vaas kopen kan nog wel eens lastig zijn.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Welke grootte heb je nodig en wat is een mooie vaas ? Er zijn tegenwoordig veel vazen in verschillende vormen, zelfs in de vorm van een vis of cactus (?!). Een vaas hoeft niet altijd van glas te zijn, een mooie vaas van keramiek of porselein kan een bosje bloemen nog meer kleur geven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts