donderdag 19 januari 2017

Ijzeren sidetable

Glazen sidetables tegen lage prijzen. Bestel hier tafels online. Grootste aanbod sidetables. Sidetables voor lage prijzen. Alle merken voor de laagste prijs.

Altijd de beste deal voor jou. Shop direct online op beslist. Meerdere aanbieders online. Goossens viert het jarig jubileum met kortingen tot wel. Al onze voorraad producten bezorgen we binnen 2-werkdagen bij je thuis.


Showroom richmond metalen chrome sidetable blackbone met visgraat houten inleg. Hier vind je geen tweede van heb er helaas zelf geen plek meer voor.

De sidetable past door zijn smalle formaat overal in huis. Ook biedt de sidetable ruimte voor leuke woonaccessoires zoals een mooie plant om je ruimte op te fleuren. Hij is bovendien ontzettend handig en multi-inzetbaar. Gebruik de sidetable als compacte werkplek, kaptafel of als opbergoplossing.


Deze ijzeren sidetable heeft verroeste elementen, wat hem een extra verweerde look geeft. Staat prachtig in de hal of slaapkamer wat met enkele bijpassende woonaccessoires erop. Het meubel bestaat uit vakken met een zwarte plank in het midden. Vtwonen eiken sidetable met metalen onderstel. Bekijk hier ons aanbod aan sidetables met stalen frame.


Heeft u specifieke wensen of wilt u een sidetable op maat laten maken, neem dan contact met ons op. Voor zowel houten als glazen en kunststof sidetables kun je bij ons terecht. Daarnaast bieden we verschillende stijlen aan, van landelijk tot klassiek.


Vind dus snel jouw perfecte sidetable op Meubeltrack. Alles voor uw woonkamer bij woonwarenhuis OTTO! Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO.

Bespaar tot wel via kiesproduct. Deze sidetable staat prachtig tegen een mooie opvallende muur door de afgevlakte achterzijde, de mooie ronding aan de voorzijde van de tafel zorgt voor een zacht uiterlijk. Door het slanke ijzeren frame in de kleur antique brass en de glazen platen past de sidetable thuis in verschillende woonstijlen. Deze sidetable is gemaakt met een gepoedercoat ijzeren onderstel waarop een geschaafd gebakken eiken blad is geplaatst. Deze kan echter ook weggelaten worden.


We kunnen het onderstel van deze sidetable ook in blank staal. Smeedijzer wordt gemaakt door het mijzer te smeden. De smeedijzeren tuintafels in onze collectie worden standaard gegalvaniseerd (verzinkt) en gecoat. De Kylie sidetable bestaat uit een ijzeren frame met twee plateaus van veiligheidsglas.


De ruimte tussen de twee glazen plateaus bedraagt cm. Elk glasplateau heeft een maximaal draaggewicht van kg. Mooi voor buiten , maar ook voor binnen, heeft een stoer uiterlijk.


Riverdale sidetable Henley wit Edro parket zenderen. Eettafel lanka, sonokeling hout, ijzeren poten. Ijzeren sidetable met old finish van. De Luggage Side Table is een leuke out-of-the-box salontafel van het.


Het heeft de mooie PU-lederen, houten en ijzeren details van een. Dit meubel is ontzettend leuk te decoreren, de ijzeren manden zijn uitneembaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts