maandag 30 januari 2017

Engelse poorten

Uitgebreid assortiment hekwerk, poorten en omheiningen. Vind engelse poorten als je nu zoekt. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. De stijlvolle poorten zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen: de veldpoort (recht model) en de toegangspoort (model met boog). Deze poorten worden veel gebruikt als toegangspoort voor woonhuis, erf en bedrijf of als weidepoort.


De poort kan gemaakt worden van diverse houtsoorten, bijvoorbeeld geïmpregneerd grenen en hardhout.

Aangezien hardhout van zichzelf al zeer duurzaam is, hoeft deze houtsoorten niet geïmpregneerd te worden. Ze worden in eigen werkplaats op een nog ambachtelijke wijze gemaakt met pen- in gatverbindingen en hebben een zeer hoge graad van afwerking met oog voor detail. De houtdikte van het frame is cm. HIPPO HOLLAND biedt u een ruim assortiment aan van handgemaakte exclusieve houten poorten. Bij de foto vindt u informatie over de poort en het hout dat er voor gebruikt is.


Mooi assortiment aan houten poorten. Het assortiment van poorten van Beau’m is meer dan compleet. Door de oude regels van het ambacht te volgen, komen we telkens weer tot een verbluffend resultaat.


Kies vandaag nog voor de natuurlijke schoonheid van houten poorten , met MKS Omheiningen.

Aanbod is afhankelijk van de actuele voorraad. Het kader heeft een houtdikte van choe steviger het kader, des te minder kans op kromtrekken en des te langer u plezier heeft van uw poort. Het lattenwerk wordt uitgevoerd in een diktemaat van cm.


In combinatie met één van onze authentieke omheiningen creëert u een prachtig geheel. De dubbele poort, de inrijpoort, is geautomatiseerd met een ondergrondse poortopener. Naast onze stanadaard poorten en ijzeren damhekken hebben wij ook nog de luxere engelse toegangspoorten. Dit zijn luze poorten die zowel met boog kunnen worden geleverd de oxford poorten of zonder boog de cambridge poorten.


Old Britian Wood Projects is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in hardhouten poorten , toegangspoorten, eiken poorten , engelse poorten ,omheiningen en afrasteringen. De poorten zijn zowel gecreosoteerd als met celfix plus. Al jaren lang verzorgen wij kwaliteitswerken bij onze belgische klanten naar volle tevredenheid. Wij werken enkel met hoogwaardig materiaal en leveren duurzame producten af.


Naast het produceren van maatwerk poorten en omheiningen, helpen wij u ook graag met de plaatsing en het automatiseren van de. Daarnaast zijn ze beschikbaar in verschillende soorten materialen. Engelse poorten verduurzaamd kopen? De volgende afmeting zijn nog beschikbaar: rechthoekig kader: 150cm breed en 100cm hoog - € 1(nog stuks) Door twee poorten naast elkaar (zie foto 2) te plaatsen is er een grotere doorgang te realiseren: x 150cm geeft een doorgang van 310cm Het hout is gecreosoteerd voor lange levensduur.


Onze producten staan garant voor een lange levensduur. Koop en verkoop engelse poorten eenvoudig op Marktplaats. Poort geïmpregneerd Rofix 1.

Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! De ambachtelijke poorten worden geleverd inclusief de eiken hoekpalen van x 15cm dik. Deze eiken hoepalen zijn voorzien van een diamantkop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts