woensdag 18 januari 2017

Pedicure assen

Vind en boek nu uw droomaccomodatie bij TUIvillas! Je bent in goede handen bij ons beautyteam. Ontdek de kracht van de natuur in ons beautycentrum. Verken Assens vanuit een vakantiehuis.


Nu eenvoudig online boeken!

Bereik eenvoudig duizenden klanten die opzoek zijn naar een pedicure. Bent u pedicure en wilt u klanten bereiken in Assen ? Voeg dan snel (gratis) uw gegevens toe aan de database van Pedicure. Toon uw NAW-gegevens, telefoonnummer, website en acties aan potentiele klanten! In Assen werk ik samen met een aantal podotherapeuten. Pedicure Marsdijk Voor voeten die gezien mogen worden!


Ik ben gespecialiseerd als medisch pedicure. Bij de pedicure krijgt u een voetverzorging.

Het eelt en de likdoorns van uw voeten en de teennagels weer helemaal bijgewerkt. In de pedicuresalon kunt u ook uw schimmelnagels laten behandelen. Diabetes- en reuma patiënten kunnen bij een medische pedicure. Meer dan jaar ervaring. Ook voor (Voet)massage en Nagelverzorging.


Graag wil ik u welkom heten op de site van JE pedicure ! Daarnaast heb ik certificaten voor de diabetische- en reumatische voet. Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding!


Zorg dat u deze problemen voor bent, door uw voeten goed te laten verzorgen. N-Style is dé pedicure van Assen en omstreken die u hierbij kan helpen. Profesioneel team met veel ervaring en deskundigheid. Doordat de Wellness Toren zich bovenin de glazen toren in warenhuis Vanderveen bevindt, kunnen klanten over heel Assen uitkijken.


Met recht noemen wij het dan ook: ‘’Ontspanning met uniek uitzicht’’. Zowel enkel als duo massages. U kunt bij ons terecht voor diverse soorten massages.


De site wordt op dit moment aangepast.

Pedicurepraktijk 2biedt professionele voetverzorging in Assen. Scroll omlaag naar de content. Het lijkt erop dat wij niet kunnen vinden wat jij. Mijn naam is Nathalie van Gelder en ik ben gediplomeerd ProVoet- pedicure. Ik heb een modern ingerichte praktijk in Assen en werk met een pedicuremotor met nattechniek.


Dit zorgt voor verkoeling en daardoor is de behandeling pijnloos. Bij Schoonheidssalon La Chèl aan de Kerkstraat te Assen , wordt u vakkundig geholpen met de beste behandelingen, producten en adviezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts