woensdag 18 januari 2017

Duivenvangkooi

Want alleen de beste duivenvangkooi is goed genoeg! Deze kooi heeft aan kanten een inloopvak met daarin spiralen zodat de duif wel naar binnen kan lopen maar er niet meer uit kan lopen. Hier heeft elke gebruiker zijn eigen foto album.


Diervriendelijke duivenvangkooi (KCC77), vouwbaar, van gegalvaniseerd staal. Maten: 100cm x 60cm x 30cm. Heeft U last van een plaag, we helpen u er graag vanaf.

Voorzien van een houder om de inloopopening vrij te houden. Vangkooi vogels op Vangkooiwinkel. Leg het lokaas in de vangkooi, de vogels komen in de vangkooi en drukken tegen de vangdeur en kunnen niet meer terug. Leg wat voer in de kooi, de duiven zullen door de “deur” van hangende metalen pennen heen lopen maar.


Koop en verkoop vangkooi vogels eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Professionele vangkooi in zwaar gegalvaniseerd metaal voor het vangen van wilde konijnen an ander overlastdieren van dezelfde grootte- orde.


De KCis een opvouwbare vangkooi van verzinkt staal. De vangkooi kan worden opgeborgen in de los meegeleverde grondplaat, beschikt over twee inloopgangen en biedt.

Leg het lokaas op de grond plaats de vangkooi er overheen, de vogels komen in de vangkooi en drukken tegen de vangdeur en kunnen niet meer terug. Ik had de vogel al gevangen voordat hij is gebruikt, dus is de vangkooi overbodig geworden. Pasteienbakster Diny Schouten uit Amsterdam heeft het aan de stok met de NVWA. Die gaat niet akkoord met de aanstelling van muizenvanger Hannes.


Avipoint duiven- en spreeuwenwering P32. Strip met afweerpinnen tegen zware besmetting van duiven en spreeuwen bij dagelijks landen en nachtelijk rusten. Je zocht op: Er zijn geen resultaten teruggevonden. Controleer eventueel de spelling van uw zoekterm of probeer variaties op woorden.


Deze duivenvangkooi is ideaal voor het vangen van wilde duiven. Er is een opening met staafjes aan de kooi die werken als terugslag. Ze moeten enkel voorzien worden van eten en drinken.


Eerst wordt de kooi opengezet met eten en drinken, zodat de duiven hieraan wennen. Duiven kunnen erin, maar niet eruit. Hebt u last van een steenmarter en wilt u de steenmarter vangen? Lees op ongediertebestrijden.


Wij verkopen u niet alleen een val of vangkooi maar geven u ook tips en adviezen om het gewenste dier zo snel en goed mogelijk te vangen. Installatie en activeren van groter model vangkooien met ingang. De duivenvangkooi heeft luiken boven in de kooi.

Ben jij fan van alle fijne zelfmakers van 1woonideeën? Maar gelukkig is al het moois niet. Klik hier voor meer informatie € 92. Categories: Varia, Vogelweringen.


Grootverpakking Anijslokstof 500ml. De conclusie is duidelijk: het wordt tijd voor een duivenvangkooi op mijn dak. Enkele medewerkers van de stadsdienst hebben een kooi ontworpen om verwilderde duiven te vangen. Een eerste actie leverde 1duiven op. Koop makkelijk al uw bestrijdingsproducten aan via de webshop.


We staan hierbij garant voor snelle levering (levertermijn ± dagen) en een optimale prijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts