maandag 16 januari 2017

Grillplaat cobb

Ruim aanbod Grillplaten bij bol. Zoek cobb grillplaat in Zoekmachines Tegelijk. Vind cobb grillplaat het nu op Kensaq. De ideale grillplaat voor je Cobb. Vlees ligt nu perfect horizontaal in plaats gebogen op de bijgeleverde plaat.


Is snel warm, een echte AANRADER voor je Cobb. Wel niet goedkoop, maar geeft meerwaarde aan je Cobb. Cobb Grillplaat Op deze plaat grilt u worstjes, kippenboutjes, hamburgers en nog veel meer. De plaats is voorzien van groeven zodat het vet weg kan lopen.


Hij heeft bovendien een nieuwe drielaagse Teflon coating die beter bestand is tegen krassen en nog makkelijker schoon te maken is. Met de grillplaat krijgen je vlees, vis en groenten tijdens het grillen authentieke grillstrepen. Geschikt voor alle ronde Cobb modellen. Met de Cobb grillplaat kunt u vlees, vis en groentes grillen en voorzien van de authentieke grillstrepen. De plaat heeft een antiaanbaklaag en groeven die overtollig vet afvoeren.


Grillplaat cobb

De grillplaat houdt de warmte lang vast. Of gril perfect een mooie biefstuk op de Cobb barbecue! Op de veelzijdige Cobb tafelbarbecue kun je bakken, braden, grillen, wokken en roken. De barbecue is zuinig, veelzijdig, veilig, snel en overal te gebruiken!


Plaats hem op het dek van je boot, veilig in het park, op de camping of op het bistrotafeltje op het balkon en geniet van de veelzijdigheid van de barbecue. Cobb Losse BakplaatNieuwe bakplaat nodig? Ontdek nóg meer mogelijkheden van de Cobb tafel barbecue met de Cobb accessoires.


Grillplaat cobb

Met de accessoires kun je de mogelijkheden van jouw Cobb BBQ aanzienlijk uitbreiden. Grillen, bakken, braden, wokken en roken. Een Cobb barbecue is veel meer dan een gewone barbecue. Met Cobb barbecues kan je grillen, bakken, braden, wokken en roken. Door het specifieke model is de Cobb snel warm, maar blijft de bodem koud.


Zo kan je hem dus ook makkelijk meenemen naar het park, of gebruiken op tafel. Bespaar tot wel via kiesproduct. De diepe groeven voeren het overtollig vet af. Deze grillplaat is voor zowel binnen als buiten geschikt en geeft uw gerecht die heerlijke grillsmaak.


Grillplaat cobb

Deze handige grillplaat werd speciaal vervaardigd voor de Cobb barbecue. Vanaf nu grill je worstjes, hamburgers, groentjes, vis en andere ingrediënten op de Cobb grillplaat. Het vet dat vrijkomt loopt weg via de uitsparing in de Cobb grillplaat. Deze plaat is voorzien van een speciale anti-aanbaklaag bestand tegen hoge temperaturen. Ook te gebruiken voor het grillen van vis of groenten!


Koken met Cobb is gemakkelijk en altijd een groot plezier! De veelzijdige producten van Cobb zorgen er voor dat u altijd veilig en snel aan de slag kan. Het gaat om artikel, tenzij anders. De Cobb is een kleine veelzijdige houtskool of gas BBQ om mee te grillen, bakken, braden, wokken en roken.


Kook met de draagbare tafel barbecue op de camping, ga naar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts