dinsdag 17 januari 2017

Houten schuur friesland

Ruime keuze aan blokhutten en schuren. Meer dan 1modellen in de showroom, kom langs voor inspiratie! Tuinhuizen inclusief lage drempel.


Houten schuur friesland

Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!


Een schuur , garage, tuinhuis, prieel of overkapping van van hout? Geproduceer geleverd en gemonteerd. Uw houten garage, berging, tuinhuis, recreatiewoning, paardenboxen, schuren , carport, overkapping etc.


Houtbouw Merkus uit Friesland. In de huidige gejaagde samenleving komen mensen tot rust in hun tuin. Bovendien is hout duurzaam en gaat het jaren mee.


Al helemaal met de gratis onderhoudstips die u van ons krijgt. Voor iedereen in heel Nederland. Wel kan er een afgesloten deel in zitten zodat je spullen achter slot en. Houten schuur naar uw smaak.


Zit er geen houten schuur bij naar uw smaak of ziet u een houten schuur waar u nog wat aan wil aanpassen? We ontwikkelen en maken houten schuren op maat en naar uw wensen en eisen. Neem contact met ons op voor meer informatie. Uw houten schuur of kapschuur is geheel onderhoudsvrij uit te voeren en wordt voor u op maat gemaakt. Hieronder vind u een overzicht van enkele modellen houten schuren.


Gemaakt door vakmensen, de kennis geleverd van vader op zoon. Met de bekende nuchterheid uit Friesland : Het moet goed zijn! Kom eens langs op ons showterrein op de Betonwei in Harkema ( Friesland ). Hier vindt u een ruim assortiment van houten schuren , garages, tuinhuisjes en paardenstallen met de kwaliteit van Vekam. De laatste jaren wordt de tuin meer dan ooit gebruikt als extra leefruimte en is deze van alle gemakken voorzien.


Wij maken van uw idee een ontwerp dat bepalend is voor de sfeer die uw tuin gaat uitstralen. Ieder project wordt afgeleverd met oog voor het kleinste. Entdecken Sie die Vielfalt von Friesland.


Jetzt reduzierte Artikel kaufen! Mit besonderem Porzellan von Tablewareerscheint jeder Tisch noch einladender. Bent u op zoek naar een houten schuurtje in Friesland ? Op onze website vindt u een selectie leuke schuurtjes, die u allen kunt bezichtigen in Friesland.


Zo kunt u de houten schuur gebruiken als opslagruimte voor gereedschap, fietsen of als klus-ruimte. Wilt u een houten schuur met overkapping, maatwerk kunststof schuur met openslaande deuren of een schuur met veel ramen? Een houten schuurtje kunt u voor verschillende doeleinden gebruiken.


Wij ontwerpen, zagen en bouwen al bijna jaar houten kapschuren, overkappingen, garages en schuren door heel Nederland en België. Alle voorbeelden zijn op maat en naar wens van de klant gemaakt. Heeft u vragen of wilt u een persoonlijk adviesgesprek?


Op onze dikkere houtsoorten zit standaard jaar garantie, waardoor u jaren lang zorgeloos kunt genieten van uw schuur. Al onze schuren zijn standaard geïmpregneer waardoor u het eerste jaar geen onderhoud hoeft te plegen. Mogen wij uw schuur , berging of tuinhuis bouwen in ons bouwblok aankomende januari – februari – maart, volgens onze planning? Krijgt u van ons een groot planningsvoordeel.


Een korting van honderden tot misschien wel duizenden euro’s. Bestel daarom vóór december a. Of u nu zoekt naar een houten schuur om te gebruiken als berging voor uw fietsen, tuinmeubelen of gereedschap: met het houten schuren aanbod van Fonteyn slaagt u zeker! Ook vindt u bij ons houten schuren die u voor luxere doeleinden kunt gebruiken. De garages worden meestal naast of achter de woningen geplaatst. Hierbij moet rekening gehouden worden met ruimte op het perceel en de plaatsing van de oprit.


Houten schuur friesland

Klassieke houten schuur 15.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts