woensdag 11 januari 2017

Luchtzuiverende planten top 10

Get inspired with our Tops product range. Boek Top nu op Travelstore. Geniet van uw vakantie naar Turkije, wij verzorgen de rest. Shop Top online bij terStal. Gratis verzending vanaf €45.


Including plant biotechnology, breeding, cell biology, development, genetics and more! Nature Scientific reports: making plant biology research accessible to all. De Goudpalm, of Areca palm, staat op de eerste plaats in de top luchtzuiverende planten , omdat zij als beste de vaakst voorkomende giftige stoffen in de lucht zuivert. De palm zuivert stoffen die voortkomen uit tapijt, spaanplaat, isolatiemateriaal, textiel en verf, oftewel vrijwel overal waar in huis giftige stoffen vandaan kunnen komen. Het blad is opvallend smal, glanzend donkergroen en de stengels zijn geelachtig, wat de plant in haar thuisland Madagaskar de bijnaam Goudpalm heeft opgeleverd.


Ook verbeteren ze de luchtvochtigheid en zetten ze COeffectief om in zuurstof. Maar welke planten dragen het meest bij aan een schonere lucht? En hoe verzorg je deze natuurlijke luchtverfrissers?


Niet roken binnen en geregeld ventileren zijn natuurlijk de meest effectieve methoden. Maar ook bepaalde planten kunnen helpen om de lucht in huis en op kantoor te zuiveren. De Amerikaanse ruimteorganisatie NASA deed er onderzoek naar en stelde deze top samen van planten die zorgen dat de lucht binnen geklaard is. Ieder jaar op mei is het Fascination of Plants Day.


Daarom stelden wij een top luchtzuiverende kamerplanten op! Hoewel iedere kamerplant in meer of mindere mate luchtzuiverend is, zijn er maar een paar die de lucht effectief reinigen. Luchtzuiverende planten bieden een positieve bijdrage aan de kwaliteit van de lucht in je woning.


Luchtzuiverende planten top 10

Bekijk hier de beste luchtzuiverende planten. Het zijn niet langer geraniums die aan je oma doen denken, maar heerlijke groene planten zijn niet alleen verantwoord voor een hippe woonkamer, het is ook nog eens goed van je humeur omdat je er een stuk vrolijker van wordt en het is. Jullie zijn waarschijnlijk al bekend met het urenlang doorbrengen in een kantoorruimte. Het is namelijk zo dat kantoorruimtes vol zitten met ongezonde stoffen en zelfs chemicaliën die schadelijk voor je kunnen zijn. Top luchtzuiverende planten kantoor.


Planten zuiveren de lucht van giftige stoffen zoals benzeen, formaldehyde en ammonia. Ze verhogen de luchtvochtigheid waardoor je minder last hebt van droge hui ogen en lippen. Het kijken naar planten is goed voor de bloeddruk en vermindert de stressniveaus in ons lichaam. Je vindt een aantal natuurlijke luchtverfrissers in onze categorie luchtzuiverende planten. Deze planten zijn allemaal te koop bij Intratuin.


Luchtzuiverende planten top 10

Dus wil je genieten van een schonere lucht in huis, bezoek dan een Intratuin bij jou in de buurt. De grootste lingerie collectie online. Vind bij Lascana lingerie die perfect bij jou past.


Groot aanbod en voor elke gelegenheid. Alle soorten en maten Planten. Hét online tuincentrum met meer dan 10.


Vrouwentongen (Sanseveria trifasciata) Het mooie van deze plant is dat in tegenstelling tot andere planten deze ’s nachts koolstofdioxide omzet in zuurstof in plaats van overdag. Samen met het feit dat deze plant het goed doet op een schaduwrijke plek, maakt ‘m een ideale plant voor in de slaapkamer. Op zoek naar luchtzuiverende planten die jouw woning gezond maken? Dan ben je hier op het juist adres.


Vind hier de beste luchtzuiverende planten ! De Lepelplant (Spathiphyllum), een sierlijke luchtzuiverende plant die in de bloeiperiode prachtige witte bloemetjes heeft die op lepeltjes lijken. Ook handige informatie over bloembollen en planten. Elke plant produceert zuurstof, maar sommige planten hebben daarnaast een luchtzuiverende werking.


NASA doet al jaren onderzoek naar schonere lucht en heeft ook wetenschappelijk bewezen dat planten bijdragen aan een schonere lucht op kantoor. Planten op kantoor zorgen voor een prettig klimaat en maken de werkplek tot een fijne plek om te zijn. Naast alle gezondheidsvoordelen van planten zijn ze natuurlijk ook heel mooi! Wij hebben meer dan jaar ervaring met interieurbeplanting en het maken van een beplantingsplan voor grote en kleinere organisaties.


Bepaalde klachten als droge ogen, hoofdpijn, concentratieproblemen, duizeligheid en last van de luchtwegen worden door deze planten verminderd. We zetten een top voor u op een rij!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts