woensdag 29 mei 2019

Kleine regentonne

Regentonnen van alle merken op beslist. Bestel simpel en snel jouw regentonnen. Meerdere aanbieders online. Door een regenton te gebruiken bespaar je daarom flink op water.


Regenwater bevat daarnaast bijna geen kalk.

Dit is beter voor je planten en je voorkomt er witte kringen op de potten mee. Door het gebruik van regentonnen wordt het riool minder belast. Hierdoor worden regentonnen in sommige gemeentes gesubsidieerd tot soms wel van de kosten. Een kleine , maar fijne regenton.


Niet iedereen heeft een grote tuin of veel ruimte in de tuin, maar willen wel water besparen. Wij hebben voor dat probleem een oplossing. De kleine regentonnen van kunststof.

Deze regentonnen hebben minimaal een inhoud van liter, maar kunnen in kleine ruimtes worden geplaatst. Kleine regentonnen Kleine regentonnen tot 1liter zijn zeer geschikt voor in tuinen waar de ruimte beperkt is. Een regenton smal en hoog voor in de hoek van uw tuin, voor op het balkon of een laag model voor onder het raam. Direct meer sfeer in de tuin met dit stukje tuindecoratie. De webshop voor regentonnen kopen.


Deze tonnen hebben allen in elk geval een inhoud die kleiner is dan 2liter. Daarmee zijn ze niet alleen geschikt om regen op te vangen. De regenton 1liter kan bijvoorbeeld ook dienen als sfeervol decoratie-item. Onze kleine regentonnen worden gemaakt van kastanje of eikenhout. Ons enorme kunststof regenton is te koop via webwinkel en in onze showroom en winkel.


Koop een regenton, groot aanbod van hout en kunststof. Deze zijn niet alleen erg praktisch, ze zijn bovendien een lust voor het oog! Alle soorten, kleuren en maten. Naast deze kunststof kleine regentonnen vindt u bij ons ook houten kleine regentonnen.


De beste regenwateropvang koop je bij HORNBACH.

Wil je weten welke regenton je het best kunt kopen, of hoe je deze aansluit? Kom dan langs in jouw HORNBACH vestiging en laat je informeren. HORNBACH biedt je een groot assortiment van regenwateropvang. Ideaal voor de kleinere tuin of veranda.


Houten regentonnen van 1liter. Met houten of sterke messing of chrome kraan. Met een regenton in de tuin vang je regenwater op voor hergebruik. Grotere tonnen gaan via onze koeriersdienst of zelf ophalen. Zo hebben we grote regentonnen , maar ook mini regentonnen voor in kleinere tuinen.


Onze watertonnen zijn er met een inhoud van liter tot en met 3liter! Daarnaast is het materiaal dat u kiest afhankelijk van de toepassing van uw regenton. Onze kunststof regentonnen zijn gemaakt van PE en zijn wind-, regen- en vorstbestendig.


Kiest u voor het materiaal van uw regenton hout of kunststof, een handig klein exemplaar, of toch die grote blikvanger van 3liter? Milieuvriendelijk besproeien? Dat kan met een regenton in je tuin. Je bespaart drinkwater en belast het riool minder.


Bovendien bevat regenwater veel minder kalk en heeft het een betere temperatuur voor je planten. Bij Welkoop ben je op het juiste adres voor regentonnen en accessoires, zoals een vulautomaat, kraan, standaard of overloopset. Verloop zodat de kraan verder van de ton af komt te staan t. Deksel met handgreepTijdelijk extra voordeel: € stuks of meer met extra korting.


Op zoek naar een regenton? Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan regentonnen. Bekijk hier ons online aanbod!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts