dinsdag 21 mei 2019

Ligbed lounge

Mtuininspiratie bij Fonteyn. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Wij hebben diverse ligbedden van verschillende materialen in ons assortiment. Tuinmeubellan hét adres voor lounge ligbedden!


In het assortiment vind je lounge ligbedden waarbij je de rugleuning kunt verstellen en zodoende nog prettig rechtop een boek kunt lezen.

De strandbedden zijn licht, inklapbaar en kunnen goed tegen felle zon en zout zeewater. Vaak kun je een deel van het zitvlak verstellen, zodat het een rugleuning vormt voor het ligbed. Dit klassieke ligbed heeft een aantrekkelijk lattenbodem ontwerp en geeft een rustieke sfeer aan uw tuin, terras, balkon of andere buitenruimte.


Dit ligbed is gemaakt van duurzaam, massief acaciahout dat is afgewerkt met een natuurlijke olie coating en hierdoor bekend staat om zijn geweldige weerbestendigheid. Het ligbed is uitgerust met 2. Op onze strandbedden, vanaf een ligbed of vanaf onze lounge stoelen kunt u ultiem ontspannen op uw eigen terras, uw balkon, uw gazon of wellicht bij uw zwembad. De zomer is de tijd om te ontspannen en onszelf te verwennen – tijd om te luieren en van het leven te genieten.


Met een ligstoel of ligbed in je tuin ontspan je optimaal en vergeet je alle stress en gejaag.

Bij DesignOnlinevind je een uiteenlopend aanbod van ligbedden, loveseats of lounge bedden. Maar ook voor een ligbed met zonnedak of hangstoelen ben je bij DesignOnlineaan het juiste adres. Wicker lounge ligbed : warme uitstraling en duurzaam. Voor je lounge ligbed voor in de tuin heb je heel wat keuze qua materialen.


Laat ons eens kijken naar het materiaal wicker. Het is licht, duurzaam en zeer sterk. Dit is een natuurlijk materiaal met een geweven structuur.


Het Miami ligbed is een ideaal meubel om heerlijk languit van de zon te genieten. De zonnige kleur en de open structuur maken het. In ons assortiment vindt u naast uw favoriete ligbed ook trendy lounge stoelen in diverse kleuren.


Van kuipstoelen tot inklapbare standenstoelen, bij ons vindt u de perfecte lounge set voor in de tuin of op het terras. Kies uit 2producten vanaf € 399. Ligbedden voor de laagste prijs.


Van de klassieke rechte ontwerpen tot ergonomisch gevormde ligbedden. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee.

Goedkoop een ligbed kopen. Wil je het liefst voor een goedkoop ligbed kopen? Met een ligbed -aanbieding in onze webshop koop je heel voordelig een mooi meubelstuk, terwijl je wel nog ruime keuze hebt uit een breed assortiment. Doordat wij grootschalig inkopen kunnen wij je altijd voor elk ligbed de laagste prijs garanderen. Intex ligbed - Rockin Lounge Zeer comfortabel ligbed om heerlijk mee te genieten van de zon, zowel in het water als op het strand.


Lekker met een boekje in de schaduw of een stiekem dutje in het middagzonnetje. Op een rustig plekje creëer je een spot van waaruit je de hele tuin overziet. Daar plaats je een ligbed met een kleur die aansluit bij de sfeer van je tuin en accessoires.


Houten vlonders gaan goed samen met een ligbed in een donkere kleur. Modern ligbed Cannes met aluminium frame, in diverse hoogtes verstelbaar en inclusief ligkussen. Het kussen is verkrijgbaar in diverse kleuren.


Ligstoel en ligbed voor in de tuin Bij Blokker vind je verschillende soorten ligstoelen en tuinbedden in het assortiment. De voetensteun en de rugleuning zijn te verstellen. Een ligbed heeft niet de mogelijkheid om de voetensteun de verstellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts