donderdag 16 mei 2019

Kerstbomen kweken

Kerstbomen kweken

Kerstbomen Gratis Thuisbezorgd. Koop nu je kerstboom bij GAMMA. Wil jij graag je eigen, duurzame kerstboom in de tuin kweken ? Lees hier dan alles over de beste soorten kerstbomen , hoe je ze moet verzorgen en hoe je ze omtovert tot. Hiervoor wordt een speciaal Engels schapenras gebruikt die het onkruid wel eet maar niet aan de kerstbomen komt! De eerste ervaringen zijn zeer positief!


De uitdaging van de kerstboomkweker is door de teelt heen een gezonde en sterke boom te kweken. Zodat aan het einde van de teelt u zeker bent van een mooie, gezonde en sterke kerstboom! Onze kerstbomen worden twee keer per jaar vakkundig gesnoeid zodat ze tot aan de piek vol zijn.


Velden met kerstbomen vormen een goed leefgebied voor zoogdieren zoals reeën, konijnen, hermelijn , enz. En voor vogels zoals onder andere het vuurgoudhaantje die vaak massaal in de kerstbomen voorkomen! Zonder de kersttraditie zouden er nagenoeg geen kerstbomen gekweekt worden en dus veel minder coen fijnstof opgevangen worden. Het duurt weliswaar vijf tot zeven jaar voordat je kerstbomen zaadje uit is gegroeid tot een kerstboom zoals je die bij de kerstbomen handelaar koopt, maar dan is het wel echt jouw kerstboom. Gelukkig zijn ook de jonge kerstbomen leuk om je huis in een kerstsfeer te brengen.


Kerstbomen kweken

Wij houden elkaar scherp en wisselen ervaringen uit in onze bijeenkomsten, met ondersteuning van het praktijknetwerk voor kerstbomen. Informatie over de bijeenkomsten, verslagen en informatie over behandelde onderwerpen treft u hier ook aan. Potgekweekte kerstbomen Abies frasseri Abies Koreana Deze bomen worden special gekweekt voor tuincentra, hoveniersbedrijven, gemeentes, supermarktketens en voor de particulier.


Nordmann, Blauwspar, Servische Spar, Abies Koreana en Abies Fraseri in pot. Vanaf nu is het gedaan met elke dag rond te lopen met de stofzuiger om de afgevallen naaldjes op te ruimen. Bij Intratuin vind je alle populaire soorten kerstbomen , zoals de nordmann, blauwspar en de fijnspar, met kluit of met een gezaagde stam.


Of wat dacht je van een boom in pot? Elke soort boom heeft zijn eigen eigenschappen en uitstraling. Kom vooral langs om onze kerstbomen te bekijken en te vergelijken!


Ik wil het voortzetten in de geest van mijn vader. Kleine aantallen wil ik leveren, dat vind ik het mooiste: gemiddeld 1tot 3kerstbomen per klant. Hierdoor heb je geen vervuiling door transport vanuit de Ardennen of Denemarken, waar veel andere tuincentra hun kerstbomen halen. Korte keten met andere woorden.


Kerstbomen kweken

Wil je écht duurzaam zijn, koop dan een kerstboom in pot die je achteraf in de tuin plant. Zoek met elkaar de ideale boom uit, groot of klein, en versier elk hoekje in huis met de mooiste kerstaccessoires. Neem de tijd en geniet van het. Zoals velen al weten ga ik volgend jaar kerstbomen telen. Ik heb bijzonder veel zaden kunnen oogsten, maar op het internet kan ik niets vinden over zaaitijden, hoe zaaien.


Het familiebedrijf kweekt diverse soorten bomen en levert zowel aan de handel als particuliere markt. Welkom bij Poppelaars kerstbomen , een groothandel en boomkwekerij in kerstbomen ! Wij kweken en importeren kerstbomen van hoge kwaliteit voornamelijk voor de Nederlandse en Belgische markt. Het maakt dus niet uit of u gevestigd bent in Vlaanderen, Wallonië, Limburg, Friesland of Antwerpen. Kijk ook bij de veel gestelde vragen over kerstbomen. Op deze site kunt u veel informatie vinden over kerstbomen.


Altijd vers van eigen kwekerij! Tevens verkopen wij ook haagconiferen en plantgoed zowel voor de particulier als aan tuincentra. Ook dit jaar hebben wij weer kerstbomen van uitzonderlijke kwaliteit. Wij nodigen u uit om eens contact op te nemen of nog liever onze kwekerij komt bekijken. Wij hebben een passende aanbieding voor elke klant, of u nu iets zoekt in het topsegment, standaardkwaliteit of aktiekwaliteit.


Van jonge stekken tot prachtige bomen die stralen tijdens de feestdagen. Zo zijn wij binnen Nederland de enige die Nordmann kerstbomen op euro pallets leveren. Wij voorzien u dus graag van een grote hoeveelheid kerstbomen , echter zijn kleinere bestellingen ook van harte welkom!


De kerstbomen die wij kweken. Als kerstbomenkwekerij mogen wij onszelf specialist in kerstbomen noemen en hebben wij een breed aanbod.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts