dinsdag 28 mei 2019

Tuinkas acd

Bekijk ons grote assortiment online, of kom langs in onze showroom! Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Vente-Unique: tevreden klanten. Bij ons vind je het grootste en meest complete aanbod aan hobbyserres (in tuinbouwglas, veiligheidsglas, polycarbonaat) en een heel brede waaier aan serre-accessoires terug. Bekijk hier ons assortiment en ontdek ons uitgebreide productgamma.


Tuinkas acd

Tuinkas ACD Prestige R204H 2x 2cm. Tuinluxe heeft al meer dan 2ACD Prestige tuinkassen gemonteerd in heel Nederland en België en ieder jaar maken vele tuinkas liefhebbers weer gebruik van onze expertise. Een tuinkas zelf monteren! Maak anders gebruik van onze montage films.


Alle kassen zijn gemaakt van stevige aluminium kokerprofielen en standaard voorzien van een aluminium kokerfundering met grondankers. ACD = zoveel meer dan kweken alleen. De tijd dat de tuin louter een groen plekje was, is voorbij. Het wordt steeds meer beschouwd als het verlengde van onze woning en. Geniet het hele jaar door van de mooiste planten en bloemen, verse groenten en fruit met deze handige tuinkas.


Tuinkas acd

Met een tuinkas regelt u zelf de hoeveelheid licht en water die uw planten krijgen en hiermee heeft u invloed op het kweekproces. Naar keuze in aluminiumkleur of klassiek groen. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Ruime keuze aan blokhutten en kassen.


Kom langs in onze showroom! ACD tuinkas prijzen vergelijken. De ACD intro grow collectie waar tuinkas Oliver toe behoort, is de grootrste kas uit het budgetvriendelijke instapgamma van ACD , Deze sterke tuinkassen zijn vervaardigd uit aluminium en zijn leverbaar in verschillende kleuren aluminium kleur, groen, antracietgrijs en zwart. Franco thuis geleverd indien u vooruit betaalt i. Ook zonder verwarming kun je al heel veel plezier van de tuinkas hebben.


Anders € 11- verzendkosten. Besluit u vóór verwarming van je tuinkas , dan heb je de keus uit electriciteit, gas en olie (petroleum) als verwarmingsbron. De verwarming voor de tuinkas kan wellicht ook worden aangesloten op de centrale verwarming van uw huis.


De Piccolo tuinkas van ACD heeft een stevig aluminium frame en fundering van kokerprofielen. De tuinkas bestaat uit stevige gesloten aluminium profielen en RVS bouten en moeren. Je kan kiezen tussen tuinbouwglas of veiligheidsglas. Daarnaast kunt u ook op RAL kleur naar keuze bestellen. Dan geeft u zelf de RAL kleur aan, als u buiten de ACD serie kiest kan er een meerprijs zijn.


Tuinkas acd

Ons aanbod tuinkassen bestaat uit kwaliteitsmerken en ieder type tuinkas heeft zijn eigen kenmerken. Zo is de ene tuinkas meer geschikt voor het kweken van planten en de ander tuinkas voor het telen van groente en fruit. Naast uw doel is de keuze voor tuinkassen kopen afhankelijk van de ruimte en de ligging van uw tuin. Buiten de zeer scherp geprijsde standaard tuinkassen is het bij ons ook mogelijk om een tuinkas op maat te bestellen.


De merken ACD en Janssens lenen zich bij uitstek om kassen naar eigen smaak en uitvoering te leveren. Bespaar tot wel via kiesproduct.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts