maandag 27 mei 2019

Lichte elektrische heggenschaar

Lichte elektrische heggenschaar

Binnen of Buitenlampen LED. Bel ons voor al uw vragen. Specialistisch advies nodig? Klanten beoordelen ons met een 9. Afhalen is mogelijk in ons magazijn in Rhenen. Hoge kwaliteit voor de laagste prijs.


Voor uur bestel morgen in huis! Bekijk ons gehele tuingereedschap assortiment online. Deze heggenschaar heeft een meslengte van 5mm en kan takken snoeien met een maximale dikte van mm. De 2-voudige achterhandgreep zorgt voor optimale controle en een vergrote reikwijdte. De heggenschaar is geschikt.


Zeer lichte en handige elektrische heggenschaar om twijgen en dunne takken geruisloos te trimmen en te snoeien. Tweehandsbediening met slothendel. Zeer lichte accuheggenschaar met een groot snijvermogen, om struiken en heggen rondom de woning te trimmen. Eénzijdig geslepen messen met een tandafstand van mm, geïntegreerde snijbescherming in druppelvorm, opgeschroefde zwaardbeschermer.


Lichte elektrische heggenschaar

Wil je een heggenschaar kopen (ook wel hegschaar of haagschaar genoemd)? Ga vergelijken en vind de beste heggenschaar of tuinschaar. De voordelen van de Bosch heggenschaar : - Moeiteloze bediening: lichte heggenschaar , ontwikkeld voor geringe belasting van uw armen en uw rug. Heggenscharen goedkoop kopen?


Een lichte, elektrische heggenschaar die makkelijk in het gebruik is. Dankzij de hogesnelheidsmotor met een vermogen van 4watt, de meslengte van 60cm en mesafstand van 16mm, levert deze heggenschaar goede prestaties. Met dit praktische en goed uitgebalanceerde gereedschap kunt u comfortabel werken in elke positie.


Het compact design verzekert een perfect uitgebalanceerd evenwicht. Dankzij zijn ErgoTec handgreep kan ook in alle comfort de zijkant van de haag gesnoeid worden. Een elektrische heggenschaar is zeer geschikt voor het snoeien van grotere heggen en struiken. In vergelijking met een bezine heggenschaar zijn ze licht van gewicht en maken ze minder geluid.


Het voordeel van een elektrische heggenschaar in vergelijking met een handheggenschaar is dat je zelf geen kracht hoeft te zetten. Alle heggescharen vind je op beslist. Morgen al in huis vanaf €58. Bestel snel jouw tuingereedschap.


Superieure aandrijving middels gehard stalen tandwielen in lichte magnesium. Kom snel naar onze website en vind de goedkoopste en beste elektrische heggenschaar. Met vakkundige elektrische heggenscharen snoei je de meest dikke takken in een handomdraai. Een tuinman is niet meer nodig. Ga voor een professioneel resultaat met de beste elektrische heggenscharen van Praxis.


Veilig en vakkundig aan de slag met elektrische heggenscharen De robuuste messen van de heggenschaar gaan jarenlang mee. Voor bijzonder lange sneden van max. Alle drie de machines bieden dezelfde prestatie. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Lichte elektrische heggenschaar van Stihl.


Lichte elektrische heggenschaar

De HSE elektrische heggenschaar van Stihl heeft een vermogen van 4Watt en is daarmee geschikt voor het trimmen en snoeien van twijgen en dunne takken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts